Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Серце розривається від думки, що все скінчилося», — Кіліан Мбаппе про свій відхід із ПСЖ

2024-05-27 19:03 Нападник «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе емоційно прокоментував перемогу парижан у Кубку Франції, а також підвів підсумки ... «Серце розривається від думки, що все скінчилося», — Кіліан Мбаппе про свій відхід із ПСЖ

Нападник «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе емоційно прокоментував перемогу парижан у Кубку Франції, а також підвів підсумки своїх виступів за столичний клуб. 

Кіліан Мбаппе, Getty Images

«Ми не вигравали цей трофей два чи три роки. Він наш, він дуже цінний для гравців та вболівальників. Тепер ПСЖ — рекордсмен у цьому турнірі. Це була чудова серія, ми грали майже з усіма великими командами та перемагали впевнено. І взагалі це був чудовий вечір та чудовий сезон. Сподіваюся, що діти продовжуватимуть стежити за ПСЖ та успіхами цього великого клубу. Сподіваюся, ще більше молодих талановитих гравців захочуть заявити про себе тут.

Я багато думав про останні кілька років. Серце розривається від думки, що все скінчилося. Те, що я мав тут, я ніколи не знайду в іншому місці. Але попереду на мене чекає щось фантастичне», — наводить слова Мбаппе RMC Sport.

Кращий коментар

Booh
Сергій К - Наставник
27.05.2024 22:22
Тупо втратив кілька років кар'єри на цей псевдо-супер-клуб... Давно треба було йти. За чим там шкодувати? Вже дратує цей нескінченний серіал з його переїздом в Реал.

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть