Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Григорій Суркіс привітав Георгія Бущана з ювілеєм

2024-05-31 15:29 31 травня голкіперу «Динамо» та збірної України Георгію Бущану виповнилося 30 років. Ювіляра привітав почесний член ... Григорій Суркіс привітав Георгія Бущана з ювілеєм

31 травня голкіперу «Динамо» та збірної України Георгію Бущану виповнилося 30 років. Ювіляра привітав почесний член УЄФА Григорій Суркіс.

Георгій Бущан. Фото — Д. Руденко

Дорогий Друже!

Вітаючи з ювілеєм, висловлюю захоплення твоєю грою на останньому рубежі динамівської оборони. Ти гідно несеш тягар відповідальності за свою ділянку футбольної роботи, надихаючи товаришів по команді зосередженістю, надійністю та стабільністю.

Тобі було і є в кого вчитися майстерності. Я радий і гордий, що в цей непростий час ти зарекомендував себе як вправний спадкоємець кількох поколінь київських воротарів, яскравий випускник відомої на весь світ динамівської школи голкіперів, справжній лідер колективу, істинний лицар шкіряного м’яча.

Як воротар воротареві – зичу тобі упевненості на звивистому спортивному шляху, взаєморозуміння з партнерами та наставниками, усмішок Фортуни – як нагороди за самовіддачу на тренуваннях. Щоби без травм і «метеликів», але – з медалями, трофеями й титулами!

Із повагою, Григорій СУРКІС

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.05.2024, 15:29

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть