Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олімпійська збірна України відправилася до Марселя

2024-05-31 20:01 З 31 травня до 17 червня олімпійська збірна України в межах підготовки до літніх Ігор проведе ... Олімпійська збірна України відправилася до Марселя

З 31 травня до 17 червня олімпійська збірна України в межах підготовки до літніх Ігор проведе навчально-тренувальний збір та візьме участь у міжнародному турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції.

Фото: uaf.ua

Сьогодні команда дісталася Варшави і через Мюнхен полетить до Марселя, де й пройдуть змагання. На завтра в "синьо-жовтих" заплановане теоретичне заняття і перше тренування. За такою схемою підопічні Руслана Ротаня працюватимуть щодня до стартового матчу з Індонезією, який відбудеться 4 червня.

Через різні причини склад олімпійської збірної України оновивися, і на турнірі тренерський штаб може розраховувати на 26 виконавців.

Склад олімпійської збірної України

Воротарі: Руслан Нещерет («Динамо»), Кіріл Фесюн («Колос»), Георгій Єрмаков («Олександрія»).

Захисники: Тарас Михавко («Динамо»), Арсеній Батагов («Зоря»), Олександр Мартинюк, Данило Скорко (обидва — «Олександрія»), Олександр Драмбаєв («Осієк» Хорватія), Євген Павлюк, Ілля Крупський (обидва — «Ворскла»), Володимир Салюк («Чорноморець»).

Півзахисники: Єгор Ярмолюк («Брентфорд», Англія), Максим Кучерявий («Сент-Джонстон», Шотландія), Максим Хлань («Лехія», Польща), Валентин Рубчинський, Олег Очеретько (обидва — «Дніпро-1»), Назар Волошин («Динамо»), Микола Михайленко, Кирило Сігеєв, Денис Шостак (усі — «Олександрія»), Олег Федор («Рух»), Максим Брагару («Чорноморець»), Геннадій Синчук («Металіст»), Владислав Велетень («Колос»).

Нападники: Ігор Краснопір («Оболонь»), Данило Сікан («Шахтар»).

Нагадаємо, участь у турнірі візьмуть 10 збірних, розбитих на дві групи. На першому етапі підопічні Руслана Ротаня протистоятимуть Індонезії (замінила Єгипет), Італії, Панамі та Японії.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть