Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мішель Платіні: «Чеферін та Інфантіно — це ніхто, вони думають лише про гроші»

2024-06-05 13:47 Колишній президент УЄФА Мішель Платіні висловив свою думку про чинного керівника УЄФА Александера Чеферіна і президента ... Мішель Платіні: «Чеферін та Інфантіно — це ніхто, вони думають лише про гроші»

Колишній президент УЄФА Мішель Платіні висловив свою думку про чинного керівника УЄФА Александера Чеферіна і президента ФІФА Джанні Інфантіно.

Мішель Платіні. Фото: Getty Images

«Я знаю багатьох менеджерів, знав їх і раніше, але Чеферін та Інфантіно — це ніхто, вони думають лише про гроші. Вони створили новий формат Ліги чемпіонів, і тепер буде занадто багато матчів. Я б хотів, щоб футболом керували люди з футбольним минулим. Ті, хто дійсно розуміється на грі. Сьогодні ж футбол перебуває в руках менеджерів без історії», — цитує Платіні портал RMC Sport.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Старожил
05.06.2024 15:45
Згоден з Платіні, хоч у нього і "історія керівництва" УЄФА підпорчена... Хто ж такі ці два типа- президенти ФІФА та УЄФА... Інфантіно та Чеферин - вони спливли на фоні скандалів Йозефа Блаттера та УЄФА Платтіні. Один і другий юристи, футболом ніколи не займалися, Так Інфантіно в 2000 р запросив Блаттер в ФІФА на роботу юристом, відповідаючим за юридичні та комерційні питання і вже в 2009 році з подачі Блатера його "вибрали" генеральним секретарьом ФІФА і вже коли Блаттер попав під пресинг правоохоронних органів, він подав у відставку і ось тоді у лютому 2016р і "вибрали" Інфантвно! З Чеферином приблизно така ж ситуація, але є свої нюанси...він працював в адвокатській конторі свого батька, потім її очолив. В 2005р почав працювати юристом в правлінні словенського клубу Лития, потім з 2006 по 2011р член правління люблянської Олімпії і в цьому ж році його вибрали президентом футбольного союза Словенії. І в 2016 р Чеферина вибрали сьомим президентом УЄФА. Так що Платіні правий, що це не футбольні люди, а чисто футбольні чиновники, для яких головне - "нет бумажки - ты букашка"(с)...

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть