Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Українців захопила ностальгічна гра — всі збирають колекційні картки з футболістами збірної

2024-06-06 12:31 Колекційні картки та підтримка збірної — як українці готуються до головної футбольної події року? Українців захопила ностальгічна гра — всі збирають колекційні картки з футболістами збірної

Колекційні картки та підтримка збірної — як українці готуються до головної футбольної події року?

У підготовці до головного футбольного чемпіонату року криптовалютна біржа WhiteBIT анонсувала масштабну акцію з підтримки національної збірної України з футболу. Як офіційний криптопартнер команди, WhiteBIT надає можливість усім українцям вболівати за синьо-жовтих, збираючи футбольні колекційні картки з гравцями, та вигравати за це призи. Картки можна придбати виключно в супермаркетах мережі АТБ.

Відчуття єдності з улюбленою командою — невід'ємний елемент культури футбольних вболівальників. Так, одним з атрибутів справжнього футбольного фана стала традиція колекціонування карток команд та клубів, початок якої припадає аж на кінець 19 століття.

Сучасна ера колекціонування асоціюється з футбольними картками Panini, що з'явилися в 1961 році в Італії та ознаменували справжню революцію у світі колекціонування.

Ідея була проста, але геніальна: шанувальники футболу могли купувати сашети з наклейками, які потім потрібно було вклеювати у спеціальні альбоми. Мета полягала у тому, щоб зібрати всіх гравців певної ліги або турніру, а ті, що не вдавалось знайти в сашетах, можна було обміняти з іншими колекціонерами. Так, картки стали не лише захопленням, але й культурним феноменом, що об'єднує різні покоління.

Так напередодні важливого чемпіонату, WhiteBIT вшановує традицію та надає можливість зібрати свою колекцію з гравцями збірної України з футболу. Акція стартувала 5 червня.

Повна колекція складається з 28 карток, розділених на три категорії:

  • Звичайні картки:

Олексій Гуцуляк, Олександр Караваєв, Максим Таловеров, Сергій Сидорчук, Богдан Михайличенко, Денис Попов, Володимир Бражко , Олександр Тимчик, Роман Яремчук Юхим Конопля, Олександр Зубков, Олександр Піхальонок, Валерій Бондар, Микола Шапаренко, Данило Сікан, Георгій Бущан, Владислав Ванат

  • Легендарні картки:

Руслан Малиновський, Андрій Лунін, Микола Матвієнко, Анатолій Трубін, Георгій Судаков, Віктор Циганков, Віталій Миколенко, Ілля Забарний

  • Епічні картки:

Артем Довбик, Михайло Мудрик, Олександр Зінченко

Учасники акції можуть отримати три види бонусів:

  • «Колекціонера», зібравши повну колекцію з 28 карток з футболістами збірної України. Усі учасники, які зберуть та активують повну колекцію карток, розділять призовий фонд до 250 000 USDT. Tether (USDT) — це цифрова валюта, стейблкоїн, вартість якого прив'язана до вартості долара плюс-мінус 1:1.

  • «Майстра Удачі», зібравши найбільший обсяг Удачі шляхом активації карток одних і тих самих гравців, або тапаючи по Удачі гравця в Ігровому веб-застосунку. 28 учасників, які матимуть гравця з найбільшою кількістю Удачі, матимуть можливість отримати по 1000 USDT кожен.

  • Миттєвий бонус, придбавши Епічний сашет (набір з трьох карток) вартістю 25 гривень, який містить не лише Епічну та Звичайну або Легендарну картку, а й картку з WhiteBIT-бонусом — 0,5 USDT на Основний баланс користувача на WhiteBIT. Щоб активувати бонус, треба зареєструватися та підтвердити особу на біржі WhiteBIT.

Більше інформації про умови акції та бонуси можна дізнатися за посиланням.

Незалежно від результатів, чемпіонат обіцяє стати незабутнім футбольним святом, об'єднуючи мільйони фанатів навколо найпопулярнішої гри у світі.

WhiteBIT — одна з найбільших європейських централізованих криптобірж родом з України, заснована у 2018 році. На біржі представлено понад 520+ торгових пар, 270+ активів та 10 державних валют. Компанія співпрацює з Національним університетом «Києво-Могилянська академія», МЗС України, є партнером Національної збірної команди України з футболу, футбольних клубів «Барселона» та «Трабзонспор», Lifecell та кіберспортивної платформи FACEIT. Мета WhiteBIT — масове впровадження технології блокчейн в Україні та світі.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть