Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Товариський матч. Польща — Україна: хто найкращий гравець поєдинку?

2024-06-07 23:16 Незабаром завершиться товариський матч між збірними Польщі та України. Фото: gettyimages.com За його підсумками на сторінці ... Товариський матч. Польща — Україна: хто найкращий гравець поєдинку?

Незабаром завершиться товариський матч між збірними Польщі та України.

Фото: gettyimages.com

За його підсумками на сторінці цього поєдинку на нашому сайті стартує традиційне опитування на визначення найкращих гравців матчу у складах обох команд. Для того, щоб узяти участь в опитуванні, достатньо бути зареєстрованим користувачем Dynamo.kiev.ua.

Результати опитування на найкращого гравця матчу між командою Польщі та збірною України буде підбито завтра у другій половині дня.

Взяти участь в опитуванні >>>

Кращий коментар

Booh
Сергій К - Наставник
08.06.2024 00:04
Бущан першого тайму провалив гру, Бущан другого тайму на рівні, кілька гарних сейвів, але запізно... Миколенко - видно що після травми, далекій від своїх можливостей Талавєров - так собі на трієчку. Коли забивали перший гол - впав дуже демонстративно, хоча як на мене там можна було свистіти порушення Бондар - до побачення. Від початку було незрозуміло навіщо його викликали. Тимчик - неочікувано багато грали через нього в атаці, але всі його рішення читалися і ефекту не мали. Сидорчук – слідом за Бондаром. Не розумію для чого було його взагалі витягати. Малиновський – більш-менш, гольовий пас. Ярмоленко – слабо для свого рівня. Зовсім мало дій на загострення. Добігти в штрафну, станцювати і віддати пас назад. «Прастітуткікієва» - кілька непоганих епізодів на самому початку, потім зник. Один з голів на його совісті. Судаков – ожив тільки коли побачив Мудрика, але його одразу замінили Довбик – забив, молодець. Мудрик – оживив гру, хоча зиску з того ми так і не отримали Циганков – слабо, очікував більшого від його появи Шапаренко – наче і не погано, але так і не встиг себе проявити Михайличенко, Зінченко – без особливих провалів, але і в плюс мало що можна записати. Загальне враження – добре що обісралися тут і зараз, можливо на Євро буде трохи краще. А то прямо таки «Найкраща збірна за всю історію України»…

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть