Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Прес-конференція. Сергій Ребров: «Теперь буде грати Лунін, усі отримали свій шанс»

2024-06-10 21:16 Напередодні товариського матчу зі збірною Молдови головний тренер збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію. Сергій Ребров Прес-конференція. Сергій Ребров: «Теперь буде грати Лунін, усі отримали свій шанс»

Напередодні товариського матчу зі збірною Молдови головний тренер збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію.

Сергій Ребров

— Матч із Польщею вийшов для вас експериментальним у плані складу. Чого очікувати від складу збірної України завтра?

— Дуже важливо давати можливість зіграти всім футболістам. Не можна, щоб гравець приїхав у розташування збірної й узагалі не зіграв у товариському матчі. Усі отримали шанс, матимуть шанс завтра. Не знаю, який склад є основним, а який — неосновним.

— Наскільки важливим є результат у цих товариських поєдинках?

— У будь-якому разі результат важливий, але він не виходить на перший план. Ми проводили ротацію, надали ігровий час усім футболістам. Зараз іде нормальна планомірна підготовка до Євро.

— У попередніх матчах грали Анатолій Трубін і Георгій Бущан. У третьому товариському поєдинку зіграє Андрій Лунін?

— Гадаю, усі розуміють, що на поле вийде Андрій.

— Що ви можете сказати про збірну Молдови?

— Я дивився багато матчів Молдови, це дуже міцна команда. Я бачив гру проти Польщі, коли молдовани програвали — 0:2 та вирвали перемогу. Ця команда посіла четверте місце в групі, але заслуговувала на більше. Завтра ми будемо дуже серйозні, надто для нас це остання зустріч перед стартом на Євро.

— Чи є у вас розуміння того, хто гратиме у воротах збірної України на Євро?

— Подивимося. Завтра буде грати Лунін, усі отримали свій шанс. У нас дуже хороші воротарі, які грають на високому рівні. Я задоволений конкуренцією, яка є на цій позиції.

— Після матчів із Німеччиною та Польщею можна сказати, що гра з Молдовою буде для вас генеральною репетицією перед Євро? Чи це просто буде рядовий поєдинок проти не дуже серйозного суперника?

— Чому це не дуже серйозний суперник, якщо він обіграв Польщу? Оцінювати за кількістю перемог у відбірному турнірі? Усі поєдинки для нас дуже важливі. Різні суперники з різною манерою гри. Я з великою повагою ставлюся до збірної Молдови, передивився багато її матчів. Я вважаю, що це дуже міцна команда.

Кращий коментар

Devi
Дэви Аркадьев - Эксперт
10.06.2024 22:21
— Почему это не очень серьезный соперник, если он обыграл Польшу? Оценивать по количеству побед в отборочном турнире? Все поединки для нас очень важны. Разные соперники с разной манерой игры. Я с большим уважением отношусь к сборной Молдовы, пересмотрел много ее матчей. Я считаю, что это очень крепкая команда. ================================================================================== С моей точки зрения, своим ответом Сергей Станиславович исподволь демонстрирует коллегам-журналистам чувство такта и уважение к любому сопернику...

Читати всі коментарі (15)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пари 1/8 фіналу Євро-2024 18
Dynamo.kiev.ua
27.06.2024, 00:05
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть