Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Молдавські вболівальники: «Тепер в матчі з Україною Молдова вболіватиме за Румунію»

2024-06-12 17:25 Молдовани незадоволені тим, що Україна забила 4 голи в контрольному матчі і вважають, що це було ... Молдавські вболівальники: «Тепер в матчі з Україною Молдова вболіватиме за Румунію»

Молдовани незадоволені тим, що Україна забила 4 голи в контрольному матчі і вважають, що це було не дуже красиво з боку українців, які приїхали в гості, але не поставилися шанобливо до Молдови. Багато хто вважає, що гра місцевої команди була не настільки поганою, щоб зрештою програти з рахунком 0:4. Молдовани вважають, що збірна України реалізувала сьогодні всі свої моменти, а ось їхня національна команда не змогла використати відмінні шанси забити хоча б один гол у ворота Луніна. Через розчарування після гри молдовани обіцяють вболівати за збірну Румунії у матчі з Україною на Євро-2024.

Фото: moldova.sports.md

Noroc: З такою командою складно грати на рівних, результат це показує. Останнім часом в України з'явилося багато сильних гравців, які виступають у топ-чемпіонатах, нині нам далеко до їхнього рівня.

Hincu: Україна має дуже сильну команду, було зрозуміло ще до початку матчу, що шансів мало навіть на нічию. Хоча 0:4 це все одно несподіваний результат для мене, думав, що ми зможемо забити хоча б один гол.

Demian: Команда намагалася, були непогані відрізки гри, але вирішальним фактором став вищий рівень гравців в українців. Там, де ми не змогли забити, вони використовували свої моменти. Ми точно не заслужили програти з рахунком 0:4.

Korszen: Головне розчарування — це не гра команди, а підсумковий результат. Можу погодитися з тим, що Україна грала трохи сильніше, тому рахунок 1:2 чи 2:3 був би справедливим, але точно не 0:4.

Vasilcan: Молдова спокійно могла б виграти цей матч, але ми вирішили допомогти українцям та бути солідарними з ними у цій війні. Подарували їм трішки позитивних емоцій перед стартом Євро-2024.

Chirinchiuc: 0:4 — не так вже й погано, могло б бути й гірше. Особливо, якби Мудрику хтось із тренерського штабу розповів, що футбольне поле завдовжки лише 110 метрів, а не 500.

Mocpan: Навіть Мальта грала краще проти України ніж Молдова. Це якась ганьба. Наш воротар узагалі відбив хоч один удар? Якщо поставити манекен на ворота, від нього і то буде більше користі.

Ion: Думав спочатку вболівати за збірну України на Євро-2024, але розчарований їхньою поведінкою. Ми їх запросили до себе додому, зіграли з ними товариський матч, допомогли їм з підготовкою до чемпіонату Європи, а вони вирішили на подяку забити нам відразу чотири голи. Тепер вболіватиму за Румунію.

Mihai: Матч вийшов не дуже товариським. Швидше, навіть навпаки. Постійні фоли, травма українця, багато суперечок та зіткнень. Таке відчуття, що це був фінал чемпіонату Європи, а не звичайна тренувальна гра.

Pirau: Українці ніколи не були для нас добрими сусідами у глобальному плані. Ми завжди більше дружили з румунами. Особливо після розвалу Радянського Союзу. Тому я не здивований їхнім ставленням до нас, ніби вони зійшли до нашого рівня та погодилися з нами зіграти у футбол.

Raducan: Ось українці тепер потішаться. Німеччина мала їх розгромити. Польща їх принизила. Натомість вони відігралися на Молдові. Але щось мені підказує, що ця перемога не допоможе їм успішно виступити на чемпіонаті Європи.

Axan: Ну що ж, тепер ви точно все знаєте, за яку збірну потрібно вболівати 17 червня на чемпіонаті Європи!

Gorincioi: Матч із Польщею показав реальний рівень України. Сьогодні їм трохи пощастило, бо ми грали не так погано, щоб програвати з рахунком 0:4. Зрозуміло, що українці таки сильніші за Молдову, але між нашими збірними немає такої величезної різниці.

Branisti: Вболіватиму за всіх наших сусідів на Євро-2024. На жаль, Румунія та Україна навряд чи зможуть порадувати. Але тішить, що хтось із них точно зможе вийти до наступного раунду.

Frunza: Поки в Україні триває війна, всі намагатимуться її радувати та допомагати як можуть. Зважаючи на все, сьогодні Молдова допомогла Україні підняти настрій перед Євро-2024. Грошей у нас і самих немає, тож хоч так.

Enasoaei: Думаю, що ми самі винні. Могли забити 2-3 голи у ворота України. Так, все одно б програли, бо у нас серйозні проблеми в обороні, але це була б гідна поразка, а не принизлива.

Petrachi: Без жодних образ через сьогоднішній результат просто хочу сказати, що Україна мене зовсім не вразила, незважаючи на те, що забила 4 голи. Тільки Довбик та Лунін грають на високому рівні. Не думаю, що Україна пройде далі за 1/8 фіналу на Євро-2024.

Goras: Якби не підсумковий результат, то я б не дуже засмутився. Тому що гра була не настільки поганою, щоб пропускати 4 голи. В українців сьогодні залетіли всі удари у площину воріт, ми ж свої моменти не використали. Ну і загалом матч вийшов надто жорстким. Не дуже схоже на те, що це була дружня гра.

Lungu: Після сьогоднішнього розгрому навряд чи хтось симпатизуватиме Україні на Євро-2024. Не бачу сенсу забивати чотири голи господарям поля у товариському матчі. Ви хотіли нас засмутити чи роздратувати? Ну що ж, вам вдалося це зробити. Молдова тепер вболіватиме за Румунію в матчі з Україною.

Кращий коментар

sieben
Manner -game- - Старожил
12.06.2024 17:57
Люди, не ведіться на заголовки "уболівальники АБЦ' про матч з Україною (варіант - ДК). Очевидно, що це все написано умовним Прокопом Антоновим (варіант - Антоном Прокоповим) на друкарській машинці десь у Святошині (варіант - Дурниці). Крім відвертої фальсифікації, в даних фантазіях ще й міжнаціональна неприязнь провокується. Гидота

Читати всі коментарі (29)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть