Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ія Андрущак стане першою жінкою-тренером дорослої чоловічої команди в Україні

2024-06-14 14:31 Віце-президент полтавської «Ворскли» Олег Лисак проінформував, що другу команду «зелено-білих», яка у новому сезоні гратиме в ... Ія Андрущак стане першою жінкою-тренером дорослої чоловічої команди в Україні

Віце-президент полтавської «Ворскли» Олег Лисак проінформував, що другу команду «зелено-білих», яка у новому сезоні гратиме в другій лізі, очолить Ія Андрущак.

Ія Андрущак

Без перебільшення революційне й історичне рішення у вітчизняному футболі — другу команду полтавського клубу очолить Ія Андрущак, яка раніше працювала із молодіжною командою полтавчан (U-19). 

Команда буде сформована саме із цього віку — гравці 2004 року народження і молодше. «Ворскла-2» буде грати на стадіоні «Молодіжний» у Полтаві.

За підсумками сезону 2023/24 років з другої до першої ліги пробилися три команди: «Дружба» з Мирівки (команда офіційно знялася з розіграшу наступного чемпіонату), ЮКСА і «Звягель».

Кращий коментар

sueskind
Павлик Зюзькин - Опытный писатель
14.06.2024 16:03
Чесно кажучи, не знав нічого про пані Андрущак. Погуглив. Зокрема грала за молодіжну і національну збірну України. Тобто в футболі людина абсолютно не випадкова. Не виключаю, що толковий спеціаліст (що гарний - бачу). І впевнений, що знається в темі краще дуже багатьох "експертів". Тому побажаємо успіхів.

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть