Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній захисник київського «Динамо»: «Мільйони Іванішвілі? Ми граємо за Грузію, а не за гроші»

2024-06-30 13:42 Колишній захисник київського «Динамо» Лука Лочошвілі, який нині виступає за італійський «Кремонезе», а також національну збірну ... Колишній захисник київського «Динамо»: «Мільйони Іванішвілі? Ми граємо за Грузію, а не за гроші»

Колишній захисник київського «Динамо» Лука Лочошвілі, який нині виступає за італійський «Кремонезе», а також національну збірну Грузії, заявив, що неймовірні преміальні від бізнесмена Бідзіни Іванішвілі за перемогу над збірною Іспанії в 1/8 фіналу Євро-2024 не є головною мотивацією для команди.

Лука Лочошвілі. Фото: Getty Images

«Не думаю, що для нас справа в грошах. Ніхто з нас не грає за гроші, ми не думаємо про це. Це хороший жест, але ми граємо не за гроші, а за Грузію. Найголовніше — домогтися для Грузії позитивних результатів, а не грошей, які ми можемо отримати. Думаю, що всі мої партнери по команді думають точно так само, як і я», — цитує Лочошвілі видання AS.

Кращий коментар

auto-jivago2
Jivago Doktor - Наставник
30.06.2024 14:36
Тут не у тім питання!!! Люди грають за свою Батьківщину, а не за гроші! Це вам не "суперталанти із юзівської кротівні", це ЛЮДИ із поняттям патріотизму і відданості, відповідальності і честі!

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть