Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Попередження від «Реала»: якщо Лунін не підпише нову угоду або не залишить клуб зараз, він взагалі не грати у наступному сезоні

2024-07-18 13:52 Доля українського воротаря «Реала» Андрія Луніна досі залишається незрозумілою. Андрій Лунін Як повідомляє портал Defensa Central, ... Попередження від «Реала»: якщо Лунін не підпише нову угоду або не залишить клуб зараз, він взагалі не грати у наступному сезоні

Доля українського воротаря «Реала» Андрія Луніна досі залишається незрозумілою.

Андрій Лунін

Як повідомляє портал Defensa Central, керівництву «Реала» не подобається те, що Лунін тривалий час не відповідає на пропозицію клубу щодо нової угоди, яка тепер розрахована до літа 2029 року.

Мадридський гранд готовий продати Луніна, якщо надійде пропозиція близько 25−30 млн євро, адже виграти конкуренцію українцю у Куртуа не вдасться, як переконані у клубі.

Саме тому, Луніну потрібно визначитись зараз: або він підпише нову угоду і матиме хоч якийсь ігровий час, або переходити цього літа в іншу команду. Якщо ж воротар не підпише новий договір і залишиться в Мадриді — він просто не гратиме у наступному сезоні.

Нагадаємо, Лунін досі не підписав нову угоду з «Реалом». Чинний договір розрахований до літа 2025 року.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.07.2024, 13:52

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть