Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Дмитро Михайленко: «Гравці плакали в роздягальні, вони були розчаровані, тому що гра з Францією не була грою в одні ворота»

2024-07-26 08:42 Головний тренер юнацької збірної України (U-19) Дмитро Михайленко прокоментував поразку своєї команди від Франції (0:1) в ... Дмитро Михайленко: «Гравці плакали в роздягальні, вони були розчаровані, тому що гра з Францією не була грою в одні ворота»

Головний тренер юнацької збірної України (U-19) Дмитро Михайленко прокоментував поразку своєї команди від Франції (0:1) в 1/2 фіналу Євро-2024 (U-19).

Дмитро Михайленко

«Ми були конкурентні, створювали моменти і в першому, і в другому таймах. Хотілося б, щоб ми більш якісно і спокійно контролювали мʼяч, тоді залишилось би більше сил на атаку.

За рахунок характеру, бажання та готовності витягнути з себе щось екстра ми створювали тиск, і якщо б трошки більше удачі, могли б забити. Всі гравці проявили себе. Усі молодці, віддали всі сили і показали свою майстерність.

Емоції трошки пройдуть, і ми будемо по-іншому дивитися і на гру, і на результат. Для мене є великий позитив у тому, що ми вийшли в фінальну частину чемпіонату світу, ми серед квартету найкращих команд Європи.

Треба багато працювати, гравці відчули рівень і стандарти, до яких треба рости. Вони плакали в роздягальні, були розчаровані, тому що це не була гра в одні ворота. Нам потрібно більше працювати, більше вимагати від наших гравців. Вони можуть більше. Нам потрібно лише ставити цілі і йти до них», — наводить слова Михайленка телеграм-канал УАФ.

Кращий коментар

auto-jivago2
Jivago Doktor - Наставник
26.07.2024 09:15
Можна і поплакати, але краще - грати у футбол по дорослому! Франція не виглядала якоюсь недосяжною величиною, можна було і треба було грати і забивати! Михайленко буде "багато працювати і більше вимагати", може, але вже з іншою командою, бо ця команда Ю-19 вже завершила свою історію! Результат є і результат дуже навіть не поганий! Гравцям - продовжувати у Ю-20, Ю-21 і так до національної і до фіналів, а тренерському штабу - хоча б тримати здобуті позиції із новими Ю-19!

Читати всі коментарі (14)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть