Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

У Циганкова поки немає жодної пропозиції з АПЛ, куди він хоче перебратися

2024-07-30 09:46 В українського півзахисника іспанської «Жирони» Віктора Циганкова поки немає предметних варіантів для реалізації свого наміру продовжити ... У Циганкова поки немає жодної пропозиції з АПЛ, куди він хоче перебратися

В українського півзахисника іспанської «Жирони» Віктора Циганкова поки немає предметних варіантів для реалізації свого наміру продовжити кар’єру в англійській Прем’єр-лізі, повідомив відомий український телекоментатор.

Віктор Циганков

«Конкретної пропозиції з АПЛ у Циганкова поки що немає. Такої, яка б влаштувала і „Жирону“, і самого футболіста. Але агенти над цим працюють. Циганков дійсно хоче переїхати в Англію і чекає серйозної пропозиції», — сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, інтерес до Циганкова виявляють п’ять представників АПЛ — «Арсенал», «Астон Вілла», «Ньюкасл», «Тоттенгем» і «Вулверхемптон». Крім того, українець перебуває у фокусі уваги селекціонерів мюнхенської «Баварії» та італійського «Мілана».

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Наставник
30.07.2024 11:39
Вітя мовчки тренерується з Жироною та готується до Ла Ліги 2024/25. Ні одного разу не чув та не читав, від нього, про те, куди він переходить і в яку команду. Це, самі "істочнікі" починають "гнать волну", щоб "взбудоражить" вболівальників. "АСТАНАВИТЕСЬ"(с)!!!

Читати всі коментарі (5)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть