У стані суперника. «Рейнджерс» перед першим матчем із «Динамо» втратив очки в чемпіонаті

Теми:
Динамо, Хартс, Рейнджерс, Лига чемпионов
Лига чемпионов Динамо Киев Рейнджерс Глазго 6 августа 2024 в 21:00 на 2+2 459

Шотландський «Рейнджерс» перед першим матчем 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів із київським «Динамо» провів стартовий поєдинок у чемпіонаті Шотландії.

Фото: rangers.co.uk

Чемпіонат Шотландії, 1 тур

«Хартс» — «Рейнджерс» — 0:0

«Рейнджерс»: 1.Батленд, 2.Таверньє (К), 5.Суттар, 26.Девіс, (27.Балогун, 61); 3.Йілмаз, 8.Беррон (20.Дауелл, 83), 10.Діоманде, 23.Райт (18.Черні, 61), 11.Лоренс, 7.Кортес (17.Матондо, 49), 9.Дессер.

Нагадаємо, що зустрічі киян із шотландцями відбудуться 6 і 13 серпня.

Dynamo.kiev.ua

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11224 комментария)

Підписників: 394

7 комментариев
Кращий коментар
  • С. Каменяр(AHATOM) - Эксперт
    03.08.2024 21:09
    Якщо цей обновлений наполовину в міжсезооння склад Рейнджерсу чимось сильніший за Партизан - то не набагато. Виграти в них, пройти їх - в нас шанси великі, 50%+.
    Принаймі, вікова це команда. Хоча, дали пристойний рух майже весь основний час матчу, але не на всі 90хвилин матчу їх вистачило.
    Лідери, провідні гравці: кіпер 1.Батленд - не найсильніший в Британії, звісно; але сьогодні ні разу не помилився, доволі надійний. Капітан правий бек 2.Таверньє, відчувається, що "з пасом" (навіть кутові, тим більше штрафні подає); але на весь матч не вистачило; навіть на останніх хвилинах ледь не зрізав автогол. Центрфорвард нігерієць 9.Дессер - оце гроза, його треба тримати. Двіччі влучав в каркас воріт суперник. Опорник: 8.Беррон - а от його заміну я не зрозумів...доволі молодий, і надійний, і не був втомленим наприкінці матчу.
    До речі, не зрозумів багатьох замін коуча Клемана. Якщо заміна Кортеса на Матондо зрозуміла (в колумбійця травма коліна, з нами, можливо, вже не зіграє); то всі інші нічим гру рейнджерів не підсилили. А заміна центрбека Девіса на ветеранистого німецького нігерійця Балогуна - навпаки, послабила, пожежі в рейндджерів тільки збільшились. Можливо, в Девіса також травма? Ну, і в Балогуна наприкінці матчу були проблеми в паху.
    І, взагалі, найслабша ланка цієї команди - оборона, причому центрбеки. Пожарить... І в цьому матчі і наварили, і багато програли, допускали "за спину" і виходи на одного Батленда, щоправда, під кутом, сердечні не реалізували. Рахунок 0:0 не відповідає перебігу матчу, мало би бути по два і більше в кожні ворота.
    Про інших граків суперника: так собі, рівня середняка (максимум третього призера) нашої УПЛ. Треба проходити таких.
    • 12
Коментувати