Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Владислав Лупашко: «Ми не заслуговували на таку різницю в рахунку»

2024-08-17 20:19 Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував поразку своєї команди від «Динамо» у матчі 3-го туру чемпіонату ... Владислав Лупашко: «Ми не заслуговували на таку різницю в рахунку»

Головний тренер «Карпат» Владислав Лупашко прокоментував поразку своєї команди від «Динамо» у матчі 3-го туру чемпіонату України.

Владислав Лупашко

«Чи заслуговувала наша команда на програш з різницею у два голи? Вважаю, що ні, ми не заслуговували на таку різницю в рахунку. Це 100%. І вже в доданий час могли створити останній момент біля воріт „Динамо“, але ухвалили неправильне рішення і отримали пенальті. Звісно, можна було „закритись“, сісти нижче, але ми намагалися тиснути і грати у свій футбол. Хотіли забити другий гол, створювали моменти, але... Ми хочемо, щоб наша команда домінувала як з м’ячем, так і без м’яча, проте зараз нам не вистачає фізичних якостей», — сказав Лупашко в етері UPL.TV.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Наставник
17.08.2024 21:09
Це вже невілікована "хвороба" всіх команд, які грають з Динамо... про це писав неодноразово... тренери, гравці...всі говорять одинаково, як по інструкції... Всі вони, ці команди, грали краще, їм не не пощастило, а динамівці забивають або дурні голи, або їм неймовірно везе, та й і рахунок не повинен бути таким...

Читати всі коментарі (25)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть