Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Анна Тесленко: «Сподіваюсь, у Мілевського колись з’явиться повноцінна родина та дружина, яка буде його підтримувати»

2024-08-19 13:40 Журналістка Анна Тесленко, відома як Ахава, розповіла про ставлення до колишніх футболістів «Динамо» Артема Мілевського та ... Анна Тесленко: «Сподіваюсь, у Мілевського колись з’явиться повноцінна родина та дружина, яка буде його підтримувати»

Журналістка Анна Тесленко, відома як Ахава, розповіла про ставлення до колишніх футболістів «Динамо» Артема Мілевського та Олександра Алієва.

Анна Тесленко

— Ви колись сказали, що Мілевський мудріший за Алієва. Виходить, ви свою думку не змінили?

— Артем дуже пізно збагнув, що не всі з тих, хто поряд, є справжніми друзями. Але серед колег-журналістів я не чула якихось претензій до Мілевського. Навпаки. Йому всі симпатизують. Він нікого не ображав, нікому не робив шкоди. І зверніть увагу: йому в скрутну хвилину багато хто допомагає, від нього не відвертаються. Бо він справжній, щирий. І ставлення до нього відповідне. А хто допомагає Алієву? 

Зараз ми з Артемом не спілкуємось. Я не наділяю цей факт емоційною складовою. Але я слідкую за його життям і радію, коли в нього відбувається щось хороше. Сподіваюсь, у нього колись з’явиться повноцінна родина та дружина, яка буде його підтримувати. Бо це особливий стимул в житті.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Наставник
19.08.2024 14:55
Поради давати завжди легко, особливо коли тебе ніхто не просить. Пам'ятаю її давно, як людину "біля футболу" вірніше, біля футболістів... особливо, коли потрібно організовати якийсь скандал... Мені цікаво, а вона поумнішала за цей період... чи стала на "путь праведний"?.. Чи може у Ахави, є сім'я, діти... чи вона продовжує жити, як 10 років назад?... чи вирішила "тряхнути стариной" та знову почати писати про "своїх пацанів" - Мілевського та Алієва?... крім них, у неї є ще з десяток "знайомих" футболістів-)))

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть