Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Півзахисник «Зальцбурга»: «Динамо» у статусі андердога обіграло «Рейнджерс». Нам протистоїть дуже розумна і сильна команда»

2024-08-20 12:38 Півзахисник «Зальцбурга» Мусса Йео поділився своїми очікуваннями від першого матчу плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського ... Півзахисник «Зальцбурга»: «Динамо» у статусі андердога обіграло «Рейнджерс». Нам протистоїть дуже розумна і сильна команда»

Півзахисник «Зальцбурга» Мусса Йео поділився своїми очікуваннями від першого матчу плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

Мусса Йео (в центрі)

«Динамо» у статусі андердога обіграло “Рейнджерс”, здобувши блискучу перемогу на виїзді. Наш аналіз гри киян показав, що нам протистоїть дуже розумна і сильна команда. Для нас важливо отримати хорошу позицію перед другим матчем у Зальцбурзі. Ми будемо наполегливо працювати, щоб досягти цього", — цитує Йео офіційний сайт «Зальцбурга».

Кращий коментар

mifema
Mike М - Старожил
20.08.2024 15:43
Вибачте, але чому така грубість? Кожен має право на власну думку, а також на оцінювання того чи іншого коментаря. І на футболістів Зальцбурга також не потрібно звертати увагу, на те, що вони говорять чи оцінюють. Кожен це робить в міру свого інтелекту. І ще одне, бути в статусі "андердога", це ще не означає бути насправді таким. Це знову ж таки оцінювання букмекерів, футбольної громадськості, що часто є суб'єктивним...

Читати всі коментарі (14)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть