Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Головний тренер «Зальцбурга» не зможе розраховувати на сімох виконавців в першому матчі з «Динамо»

2024-08-20 20:22 Головний тренер «Зальцбурга» Пепейн Лейндерс не зможе розраховувати на сімох виконавців в першому матчі раунду плей-оф ... Головний тренер «Зальцбурга» не зможе розраховувати на сімох виконавців в першому матчі з «Динамо»

Головний тренер «Зальцбурга» Пепейн Лейндерс не зможе розраховувати на сімох виконавців в першому матчі раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів проти київського «Динамо».

Фото: redbullsalzburg.at

Як інформує офіційний сайт «Зальцбурга», недоступні в цій грі будуть захисники Гендрі Бланк (стегно), Дауда Гуіндо (плюсна) і Леандро Моргалла (стегно); півзахисники Діжон Камері (стопа) і Такуму Кавамура (коліно); нападники Фернандо (стегно) і Карім Конате (коліно).

Нагадаємо, перша гра команд, яка вважатиметься домашньою для киян, пройде завтра у Любліні. Початок о 22:00 за Київським часом.

Кращий коментар

AHATOM
С. Каменяр - Эксперт
20.08.2024 20:53
я не думаю, що Бланк, Гуіндо і Конате, а також травмований в матчі з ЛАСКом ван дер Бремпт зможуть появитися навіть в заявці на матч... інакше перші троє були би в заявці на ЛАСК. А всі інші поза заявкою на турнір.!

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть