Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Скільки ще гармашів залишилося в «Динамо»?» — журналіст

2024-08-29 18:32 Відомий журналіст Сергій Тищенко — про переведення Дениса Гармаша до дубля харківського «Металіста 1925». Денис Гармаш ... «Скільки ще гармашів залишилося в «Динамо»?» — журналіст

Відомий журналіст Сергій Тищенко — про переведення Дениса Гармаша до дубля харківського «Металіста 1925».

Денис Гармаш (фото: О. Попов)

«Кар’єра Дениса Гармаша після «Динамо» круто пішла до низу. Півроку в «Осієку». Потім півроку в «Металіста-1925». В жодному клубі не було ніяких успіхів, чи навіть стабільності. Загальний рівень Гармаша не дозволяє йому бути лідером команди хоч на рівні першої ліги.

У Дениса контракт. Хороший контракт. Розривати він його не буде. Він нікому не потрібний, ні в Україні, ні закордоном. Це кінець багатообіцяної кар’єри, яка так і не стала успішною. Єдиний шанс — Скрипник позове до «Зорі». Але для початку Скрипнику потрібно там працевлаштуватися.

З Гармашем все давно було вже зрозуміло. Питання: скільки ще таких гармашів залишилося в «Динамо», які вже давно нічого не можуть, але нікуди не хочуть йти?» — написав Сергій у Телеграмі.

Кращий коментар

auto-s2r
s2r Дед - Эксперт
29.08.2024 19:45
Не путайте "тяжелое с горячим". Гармашу 34 года и за плечами более 250 игр и 36 голов в футболке киевского "Динамо", 31 игра и 2 гола за сборную Украины. И кто такой Гармаш хорошо запомнил "Шахтер".

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть