Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Президент УПЛ: «Корективи в календар вноситися не будуть — команда, яка мала б грати з «Інгульцем», в кожному турі буде вихідна»

2024-09-07 15:03 Президент УПЛ Євген Дикий пояснив, чи надходив в організацію лист «Інгульця» про припинення виступів і що ... Президент УПЛ: «Корективи в календар вноситися не будуть — команда, яка мала б грати з «Інгульцем», в кожному турі буде вихідна»

Президент УПЛ Євген Дикий пояснив, чи надходив в організацію лист «Інгульця» про припинення виступів і що в такому випадку буде з календарем і таблицею змагань.

Євген Дикий. Фото: В. Раснер

— Чи надходив лист ФК «Інгулець» на зняття з турніру?

— Так, в п’ятницю надійшов офіційний лист від ФК «Інгулець».

— Чи входить новий стадіон ФК «Інгулець» у якийсь список допущених до змагань УПЛ арен?

— Ні, не входить.

— Що буде в випадку втрати одного з учасників турніру? Чи будуть якимось чином коригуватися календар і принципи обміну командами між лігами?

— Корективи в сам календар вноситися не будуть, але одна команда, яка мала б грати з «Інгульцем», в кожному турі буде вихідна. У разі зняття, усі результати матчів за участі «Інгульця» будуть анульовані. Напряму УПЛ залишить команда, яка посяде 15-е місце в підсумковій таблиці, а ще дві команди (13−14 місця) проведуть матчі плей-офф.

Кращий коментар

oldbolel
oldbolel 66 - Опытный писатель
07.09.2024 15:53
УАФ до акту приймання в експлуатацію взагалі немає ніякого відношення. Тому Ви помилково переводите стрілки на УАФ. І про високі кабінети це зі слів Поворознюка. Та зараз наталка Мосійсук з Юрою Горбуновим приїде до Петровського і почне з колес знімати серіал про найкращий стадіон світу та ворогів , що заважають виграти Лігу Чемпіоніа

Читати всі коментарі (13)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть