Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Євро-2025 U-21: гравці молодіжної збірної України — про перемогу над Сербією та наcтупний матч із Північною Ірландією

2024-09-08 22:45 10 вересня молодіжна збірна України проведе свій черговий поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025 U-21 — проти ... Євро-2025 U-21: гравці молодіжної збірної України — про перемогу над Сербією та наcтупний матч із Північною Ірландією

10 вересня молодіжна збірна України проведе свій черговий поєдинок у відбірному турнірі Євро-2025 U-21 — проти команди Північної Ірландії. У попередньому матчі, що відбувся 6 вересня, наша команда у Ризі здолала Сербію (2:1). Про цю зустріч та хід підготовки молодіжної збірної до протистояння з Північною Ірландією розповіли півзахисники Назар Волошин та Єгор Ярмолюк.

Фото: А. Рєпін

«Дуже добре грали, досягли позитивного результату. Я дуже щасливий, що ми перемогли і взяли три очки. Щоправда, у перші 20 хвилин у нас виходило далеко не все. Нічия збірної Англії полегшить нам подальшу боротьбу в групі, але ми дивимося на свою гру і з кожним матчем рухаємося уперед. Хочемо перемагати кожного разу. Дійсно, неподіванкою стало, що англійці зіграли 0:0.

Готуємося до Північної Ірландії. Думаю, що буде якісна гра з великою кількістю боротьби. Та будемо налаштовуватися на перемогу», — сказав Назар Волошин.

«Я щасливий перемогти, забрати три очки і рухатися далі. Нас суперник не здивував, адже ми намагаємося грати у свій футбол і диктувати власний темп гри. Нічия англійців полегшить нашу ситуацію в групі, але ми розраховуємо тільки на себе. З Північною Ірландією також сподіваємося продемонструвати власну гру на своїх умовах. Ми готові до боротьби», — підтримав партнера Єгор Ярмолюк.

Нагадаємо, що поєдинок відбору Євро-2025 U-21 між збірними Північної Ірландії та України пройде 10 вересня у Балліміні і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть