Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Володимир Звєров: «Матчі з «Ворсклою», «Рухом» і «Лаціо» дадуть відповідь, наскільки у «Динамо» відсутня енергія»

2024-09-16 12:02 Журналіст Володимир Звєров висловив свою думку щодо функціональної форми гравців «Динамо» в останніх матчах. Володимир Звєров ... Володимир Звєров: «Матчі з «Ворсклою», «Рухом» і «Лаціо» дадуть відповідь, наскільки у «Динамо» відсутня енергія»

Журналіст Володимир Звєров висловив свою думку щодо функціональної форми гравців «Динамо» в останніх матчах.

Володимир Звєров

«Хочеться порівняти „Шахтар“ із „Динамо“. На старті сезону кияни були в абсолютних плюсах, а „гірники“ поступалися „біло-синім“ як у грi так i за результатами. Зараз був матч із „Зорею“ та спогади про те, як гравці „Динамо“ грали у збірній України. Не всі вони були свіжі після матчів національної команди. І зараз є таке відчуття, що кияни після потужного старту сезону та великої кількості ігор за короткий відрізок, футболісти втомилися та ''наїлися''.

Не хочу називати ситуацію ямою, бо класу гравців „Динамо“ вистачило, щоб перемогти „Зорю“. Але зараз буде інтенсивний календар — матчі з „Ворсклою“, „Рухом“ та „Лаціо“. Вони нададуть відповідь, наскільки у киян відсутня енергія. Адже саме в плані енергійності був зіграний мабуть, найгірший матч сезону із „Зорею“.

Так, були поразки від „Зальцбурга“, але ми пам’ятаємо, як Динамо бігло. А зараз кияни ходили пішки. Не остання причина у тому, що в недавніх поєдинках футболісти багато віддали у плані функціоналу. Шовковський використовує ротацію. Звісно, Бражко — не центральний захисник, але такі моменти є», — цитує Звєрова телеграм-канал FootbalHub.

Кращий коментар

auto-vas51
Vas51 ° - Наставник
16.09.2024 14:15
Ви праві на всі 100000%... я на це давно звернув увагу, коли років з десять назад, він коментував матчі І Динамо, і шахти... а потім працював у футбольній передачі разом з Цигаником... Всі його словоблудія, завжди були, щоб укусити або принизити динамівців...і навпаки - "возвелічувати" кротів.. Та й і зараз, коли коментує гру Динамо з різними командами, завжди, і неодноразово, "загострює" своє бачення різних футбольних епізодів... і як завжди, не накористь динамівців - потрібна жовта картка.або небезпечно зіграв динамівець,... часто він вбачає необосновані пенальті в штрафній площині динамівців, та таке ж саме і з офсайдами. Так що, цей Зверов, ще та прос...ка - таємний кротяра!

Читати всі коментарі (11)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть