Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Святослав Сирота: «Гаттузо повертається до Біби: «Це я про вас. Велика вам повага»

2024-09-16 13:47 Колишній воротар «Динамо» Святослав Сирота розповів цікаву історію про знаменитого гравця «Мілана» Дженнаро Гаттузо та легенду ... Святослав Сирота: «Гаттузо повертається до Біби: «Це я про вас. Велика вам повага»

Колишній воротар «Динамо» Святослав Сирота розповів цікаву історію про знаменитого гравця «Мілана» Дженнаро Гаттузо та легенду «Динамо» Андрія Бібу.

Дженнаро Гаттузо

Святослав Сирота згадав, як був помічником головного тренера у матчі між збірною світу і СРСР, який був присвячений 60-річчю Хорена Оганесяна. Воротар розповів, що після тієї гри Дженнаро Гаттузо проголосив тост в честь Андрія Біби.

«Був такий момент, коли ми сиділи разом. І тут італієць Дженнаро Гаттузо підняв келих і каже такі слова: „Тут, серед нас, є потужна людина, яка пройшла кілька чемпіонатів світу, незважаючи на ті обставини, в яких він жив. Цей келих я піднімаю за нього“. 

Я перекладаю, всі слухають і думають, про кого він це каже. І тут Гаттузо повертається до Андрія Андрійовича Біби: „Це я про вас. Велика вам повага“. А Біба так дивиться на мене і каже: "Він що, травить мене? Звідки він мене знає?“. Я відповів: „Ви відома людина, про вас знають не тільки в Україні, але і в світі, і ви це повинні зрозуміти“. Це було дуже приємно, що наших футболістів, навіть старшого покоління, знають і шанують», — сказав Сирота.

Кращий коментар

Wichny_oppositioner
Коля - Наставник
16.09.2024 14:11
Зазвичай італійці дуже цінують сім'ю та поважають старших. Так що тут все логічно. що Андрій Андрійович Біба - це значна особистість у футболі, не викликає сумнівів. Тому читати про щиру пошану від Дженнаро Гаттузо, скажімо так: не останньго футболіста у світі - це приємно.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть