Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Юрій Мороз: «Деякі клуби не відпустили гравців у збірну»

2024-09-20 15:33 23 вересня в наймолодшої юнацької збірної України, U-16 (футболісти не старші 2009 року народження), розпочнеться перший ... Юрій Мороз: «Деякі клуби не відпустили гравців у збірну»

23 вересня в наймолодшої юнацької збірної України, U-16 (футболісти не старші 2009 року народження), розпочнеться перший в історії збір, який пройде в Іспанії. Там синьо-жовті візьмуть участь у турнірі, в якому зіграють проти Англії, Франції та Ізраїлю.

Напередодні виїзду команди її головний тренер Юрій Мороз поділився очікуваннями від цього збору.

— Природньо, що перше завдання тренерського штабу — познайомитися ближче із хлопцями, — сказав Юрій Мороз. — Відділ скаутингу за кордоном і ми тут, в Україні, дуже ретельно займалися пошуком кандидатур. Але, на жаль, на сьогодні не всі змогли приїхати, тому що це не дати УЄФА, і деякі клуби не відпустили гравців. Тому є можливість побачити у справі інших хлопців, які можуть зарекомендувати себе з найкращого боку.

Щодо майбутнього турніру, то його організаторами вже не перший рік виступають англійці. А цього разу на змагання було запрошено й збірну України завдяки президенту УАФ Андрію Шевченку, за що йому велика подяка. Є можливість не лише зібратися, а й зіграти з такими сильними командами, як Англія, Франція та Ізраїль.

Офіційний сайт УАФ

Кращий коментар

kna
Мр Эбенезер Дорсет, эсквайр - Эксперт
20.09.2024 16:09
Чому б не сказати, хто не відпустив.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть