Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Худоб’як: «Мало бути десь 2:4 на користь «Лаціо»…»

2024-09-26 18:41 Колишній український півзахисник Ігор Худоб’як вказав на винних у розгромній поразці «Динамо» від «Лаціо» (0:3) у ... Ігор Худоб’як: «Мало бути десь 2:4 на користь «Лаціо»…»

Колишній український півзахисник Ігор Худоб’як вказав на винних у розгромній поразці «Динамо» від «Лаціо» (0:3) у стартовому поєдинку Ліги Європи.

Ігор Худоб’як

— Неочікувана гра від динамівців. У першому таймі був страшенний провал в захисті, особливо від центральних захисників. Так, напевно, десь не вистачило досвіду молодим гравцям. До того ж Себальйос зазнав травми, хоча в першому голі він також помилився. І варто зазначити, що вся команда «Динамо» не виглядала свіжою у цій грі. Від цього неочікуваний результат 0:3 — це, звичайно, розгром. Знову наголошу на дуже поганій грі в обороні, хоча кияни створили моменти. Були моменти зі стандартів, Бражко пробивав зі штрафного і т.д. Могли забивати, але атака зіграла дуже погано.

Результат не по грі, він не мав бути розгромним, мало б бути десь 2:4 на користь «Лаціо». Але це перша провальна гра «Динамо» з початку сезону, тому важко зараз сказати, чи це справжній рівень киян, але це програш в Лізі Європи від топового клубу. До цього «Динамо» грало досить добре. Треба глянути ще три-чотири гри киян на євроарені й тоді робити висновки щодо їхнього рівня.

Провал Шапаренка? Не пішло не тільки у нього, важко взагалі когось виділити, бо майже вся команда провалила цей матч. Так, щось виходило, але вони не забили, не реалізували свої напівмоменти, тому такий рахунок.

Думаю, Шовковський і тренерський штаб знайдуть причини, розберуться в грі, зроблять висновки й передадуть це гравцям, щоб ті більше такого не повторювали. Я помітив, що команда не виглядала свіжою, думаю, що «Динамо» потрібна більша ротація, краще відновлюватись і т.д. Також потрібно гарно розібрати гру, виправити помилки, не допускати їх. Це перша гра, яка була провалена зі старту сезону, тому не можна сильно критикувати команду. Треба подивитися, як вони відреагують після цієї поразки і як будуть грати далі, — сказав Худоб’як.

NV

Кращий коментар

FanDin
Роллан Вентура - Эксперт
26.09.2024 18:56
В последнее время у нас всегда: -счёт не по игре; -если б не пропустили в самом начале, матч бы сложился по-другому; -мы не заслуживали такого счёта; -ребята перегорели; -мяч просто не шёл в чужие ворота, это невезение; -это поражение сделает нас только сильнее; -забываем проигрыш и идём дальше... Что ещё забыл?

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть