Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Михайло Кополовець: «Якби у Супряги був інтелект, міг скористатися даром, що нагородив Господь»

2024-09-29 15:55 Колишній директор «Миная» Михайло Кополовець висловив свою думку про форварда київського «Динамо» Владислава Супрягу. Михайло Кополовець ... Михайло Кополовець: «Якби у Супряги був інтелект, міг скористатися даром, що нагородив Господь»

Колишній директор «Миная» Михайло Кополовець висловив свою думку про форварда київського «Динамо» Владислава Супрягу.

Михайло Кополовець (фото: footballhub.com.ua)

«Якби у Супряги був інтелект, міг скористатися даром, що нагородив Господь, він би вже давно грав. Йому щось заважає. Але це більше від психології йде. Тут потрібно працювати. Малий той Ямаль в „Барселоні“ грає в 16, а Супрязі скоро 25 і його не видно. Потужнішим ти не станеш, ніж у цьому віці. Ти вже сформований гравець, не дитина. Твій каркас максимально потужний. Я впевнений, що з ним працюють фахівці — хай ще себе покаже.

На сьогодні він „Зорі“ більше підходить. Цікаво через рік буде записати інтерв’ю і побачити, що з того вийшло. Герреро може дати „Динамо“ набагато більше. Супряга робить крок назад, щоб піднятися. Якщо він і там себе не проявить, треба закінчувати. Бартулович сам нещодавно був футболістом. Він вміє знаходити підхід і допомогти Супрязі реанімувати кар’єру», — сказав Кополовець в інтерв’ю «Українському футболу».

Кращий коментар

andrey02
Андрій Федорович - Эксперт
29.09.2024 17:49
Гравець він був непоганим. Наряду із Худоб'яком тягнули Карпати. І це було тоді, коли наша УПЛ була в топ-5. А те, що він десь там грав в нижчих лігах, то раджу включити хоча б один раз Бундеслігу-3 і подивиттся, як там грають і скільки людей приходить

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть