Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олег Дулуб: «Україна грає в «тікі-таку», але цей імпотентний контроль не приводить ні до чого, окрім проблем біля своїх воріт»

2024-10-03 18:04 Екс-головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб поділився думками про структуру гри збірної України за Сергія Реброва. ... Олег Дулуб: «Україна грає в «тікі-таку», але цей імпотентний контроль не приводить ні до чого, окрім проблем біля своїх воріт»

Екс-головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб поділився думками про структуру гри збірної України за Сергія Реброва.

Олег Дулуб (фото: fc-lnz.com)

— Чемпіонати виграє оборона, а окремі матчі — атака. На довгій дистанції потрібно мати добре побудований захист. Україна зараз грає в «тікі-таку» і цим розмиває свою національну ідентичність. Якщо переодягнути українські клуби у футболку збірної, то особливо й не відрізниш, хто грає.

Такого раніше не було! У всі часи український футбол славився своїми фланговими атаками, швидкістю, пресингом, а не перекочуванням м’яча поперек поля. Цей імпотентний контроль не призводить ні до чого, окрім проблем біля своїх воріт. Також я побачив дуже великий прорахунок в аналітиці, — сказав експерт.

Кращий коментар

auto-oleksandr-18
Олександр Львів - Читатель
03.10.2024 18:30
Я вболівальник з 1992 року. І збірна грала по-різному, непогано, погано, дуже погано. Але я просто звірію від гри збірної під керівництвом Реброва і його штабу. Команда перелякана на футбольному полі. Мікроклімат в команді також не найкращий. Не знаю, чи ми вже пробили дно, чи з Сакартвелло буде новий рекорд.

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть