Олег Дулуб: «Україна грає в «тікі-таку», але цей імпотентний контроль не приводить ні до чого, окрім проблем біля своїх воріт»

Теми:
Сергій Ребров, Олег Дулуб, Сборная Украины

Екс-головний тренер черкаського ЛНЗ Олег Дулуб поділився думками про структуру гри збірної України за Сергія Реброва.

Олег Дулуб (фото: fc-lnz.com)

— Чемпіонати виграє оборона, а окремі матчі — атака. На довгій дистанції потрібно мати добре побудований захист. Україна зараз грає в «тікі-таку» і цим розмиває свою національну ідентичність. Якщо переодягнути українські клуби у футболку збірної, то особливо й не відрізниш, хто грає.

Такого раніше не було! У всі часи український футбол славився своїми фланговими атаками, швидкістю, пресингом, а не перекочуванням м’яча поперек поля. Цей імпотентний контроль не призводить ні до чого, окрім проблем біля своїх воріт. Також я побачив дуже великий прорахунок в аналітиці, — сказав експерт.

«Український футбол»
Теги:
олег дулуб новости, сергей ребров новости

Автор: (AWAW)

Статус: Эксперт (11224 комментария)

Підписників: 394

9 комментариев
Кращий коментар
  • Олександр Львів - Читатель
    03.10.2024 18:30
    Я вболівальник з 1992 року. І збірна грала по-різному, непогано, погано, дуже погано. Але я просто звірію від гри збірної під керівництвом Реброва і його штабу. Команда перелякана на футбольному полі. Мікроклімат в команді також не найкращий. Не знаю, чи ми вже пробили дно, чи з Сакартвелло буде новий рекорд.
    • 5
Коментувати