Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

ЗСУ ліквідували колишнього футболіста ЦСКА та «Спартака»

2024-10-06 14:44 Колишній російський футболіст Тимур Осмоловський був ліквідований на війні з Україною у результаті атаки дронів ЗСУ, ... ЗСУ ліквідували колишнього футболіста ЦСКА та «Спартака»

Колишній російський футболіст Тимур Осмоловський був ліквідований на війні з Україною у результаті атаки дронів ЗСУ, повідомляє фермерське господарство Валаамського монастиря, де він був послушником-скотарем.

Колаж: tribuna.com

Осмоловський помер 25 вересня, але це стало відомо тільки зараз. Йому було 24 роки. Виступав за ЦСКА-2, «Спартак-2», «Ахмат-2», «Дружбу» (Майкоп) та «Строгіно». Також грав у окупованому Криму — провів 3 матчі за «Алустон-ЮБК» з Алушти. Виступав за збірні Росії U-18 та U-20.

З 2021 року після відходу зі «Спартака» не грав на професіональному рівні та завершив кар’єру. Після цього був послушником-скотарем у Валаамському монастирі. Пізніше приєднався до окупаційної армії, де й був ліквідований.

Кращий коментар

auto-smazhelyuk-vasil
Смажелюк Василь - Наставник
06.10.2024 15:32
А з якого переляку назви цих кацапських "клубів", особливо представника ординської зграї(цска), написано з великої літери??? Що, для декого "немає війни" чи вона його оминула своїм кривавим крилом????!!! Тисячі Гепоїв на жаль, віддали життя в боротьбі з ордою за Незалежність України, а тут й досі ще не всі усвідомили всієї трагедії війни, і "поважають" відвертого ворога!!!! Як мінімум, повинно бути Соромно за прояв подібної "поваги"!!!!

Читати всі коментарі (16)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть