Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Андрій Шевченко: «Плануємо запустити власний інтернет-магазин»

2024-10-09 21:05 Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко докладно розповів про початок нової співпраці УАФ з всесвітньо відомою ... Андрій Шевченко: «Плануємо запустити власний інтернет-магазин»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко докладно розповів про початок нової співпраці УАФ з всесвітньо відомою фірмою Adidas.

Андрій Шевченко

Чому ви вирішили змінити технічного партнера?

— Наша мета полягала в тому, щоб залучити авторитетний бренд, який би не лише представляв нашу національну збірну, але й відповідав очікуванням футбольної спільноти України.

Озираючись назад, я згадав наше попереднє партнерство з adidas і вирішив особисто зустрітися з Бйорном Гульденом, генеральним директором компанії, в їхньому головному офісі в Німеччині. Після ретельних обговорень з командою ми дійшли висновку, що adidas є найкращим вибором для нового технічного партнера.

Як відбувався відбір нового технічного спонсора? Чи розглядали інших кандидатів?

— Відбір нового технічного спонсора був комплексним процесом. Ми обрали adidas, спираючись на їхній досвід у впровадженні інноваційних технологій і використанні якісних матеріалів. До того ж цей бренд має тривалу історію співпраці з провідними світовими командами, до яких знову приєднується національна збірна України. 

На який термін розрахована угода та на яких умовах відбуватиметься співпраця?

— Багаторічне партнерство передбачає екіпірування всіх національних збірних УАФ.

Чи поширюється це партнерство на юнацькі збірні України? Чи будуть умови однаковими?

— Федерація отримуватиме тренувальну та ігрову форму для всіх своїх команд, включно з чоловічими, жіночими, юнацькими збірними, футзальними командами та командами футболістів з ампутаціями.

Наскільки доступною буде ця форма для звичайних покупців? У Joma були обмежені партії форми на продаж, що створювало складності для вболівальників. Як із цим працюватиме adidas?

— Фанати зможуть придбати форму у вибраних магазинах adidas і на офіційному сайті компанії.

Ми також плануємо запустити власний інтернет-магазин, який наразі розробляється, щоб фанати могли легко придбати нашу офіційну екіпіровку. 

Adidas виготовляє форму для збірних Італії, Іспанії, Бельгії, Німеччини, Аргентини та багатьох інших. Чим наша форма відрізнятиметься або що матиме спільного з ними?

— Ми прагнули, щоб дизайн нашої форми став символом єдності та сили української футбольної спільноти. Перша форма у партнерстві з adidas натхненна національними кольорами країни.

Яких спонсорів плануєте залучати або вже залучили після вашого призначення?

— У нас є значний список потенційних партнерів, з якими прагнемо співпрацювати, і ми вже досягли певних успіхів. Одним із нових партнерів стала компанія «АВТ Баварія», яка тепер є офіційним автомобільним партнером УАФ. Також ми продовжуємо успішне довгострокове партнерство із «Львівське».

Які ключові цілі ви поставили для себе на посаді президента УАФ?

— У січні 2024 року я представив девʼять напрямів програми: прозорість, цифровізація, підготовка кадрів, розвиток збірних, співпраця з клубами, реформа арбітражу, посттравматичне відновлення, ефективний маркетинг і міжнародна співпраця. Кожен із цих напрямів є важливим для зростання нашого футболу.

Ми також зосереджуємося на розвитку дитячого футболу та запуску важливих соціальних проєктів. Планувати під час війни складно, але ми адаптуємося для досягнення цілей. 

Микола Маранчак

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Ліонель Мессі: «ПСЖ — лайно» 12
Dynamo.kiev.ua
09.10.2024, 14:19
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть