Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Олександр Назаренко: «Не було грошей на маршрутку, щоб доїхати до своєї дівчини... Вона скинула гроші і сказала: «Я тебе чекаю»

2024-10-26 16:45 Гравець житомирського «Полісся» Олександр Назаренко розповів історію про часи, коли він грав у місті Дніпро за ... Олександр Назаренко: «Не було грошей на маршрутку, щоб доїхати до своєї дівчини... Вона скинула гроші і сказала: «Я тебе чекаю»

Гравець житомирського «Полісся» Олександр Назаренко розповів історію про часи, коли він грав у місті Дніпро за місцеву команду.

Олександр Назаренко

«У „Дніпрі“ були затримки із зарплатою. Три місяці без зарплати — це вже було добре. А були випадки і по чотири-п’ять місяців, і навіть більше. Було таке, що в мене навіть не було грошей на маршрутку, щоб доїхати до своєї дівчини. Я кажу: „У мене немає грошей, я не можу до тебе приїхати“. Вона скинула мені гроші і сказала: „Я тебе чекаю, приїжджай“.

Тоді мені було дуже соромно, хотілося провалитися під землю. Але та дівчина зараз моя дружина. Тому я їй дуже вдячний, що вона тоді скинула мені гроші і я приїхав. Якби не скинула, все могло б бути інакше», — сказав Назаренко в інтерв’ю журналісту Дмитру Поворознюку.

NV

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.10.2024, 16:45

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть