Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Флорентіно Перес втратив довіру до Карло Анчелотті

2024-10-27 22:17 Президент мадридського «Реала» Флорентіно Перес активізував процес запрошення в клуб іспанського спеціаліста Хабі Алонсо, який очолює ... Флорентіно Перес втратив довіру до Карло Анчелотті

Президент мадридського «Реала» Флорентіно Перес активізував процес запрошення в клуб іспанського спеціаліста Хабі Алонсо, який очолює «Баєр», повідомляє Sport.es.

Карло Анчелотті

Як інформує джерело, на даний момент довіра Переса до головного тренера «Реала» Карло Анчелотті підірвана. Італійський фахівець давав гарантії президенту «королівського клубу», що команда «стане непереможною» після приходу нападника Кіліана Мбаппе минулого літа. Також Анчелотті наполяг на продовженні контракту з лівим захисником Ферланом Менді, хоча «Реал» не планував робити цього. Розгромна поразка у грі з «Барселоною» лише посилила ситуацію.

Наразі Флорентіно Перес розглядає варіант із запрошенням до команди Хабі Алонсо.

Кращий коментар

auto-oleksii6
Oleksii - Начинающий писатель
27.10.2024 23:26
Тут питання у Мбаппе. Він не тільки не підсилив, він суттєво послабив команду. Але на інших ресурсах була інфа що багато хто у Реалі незадоволений Мбаппе і що це ініціатива саме Переса, а самому Анчелотті він був не потрібен. Ну насправді я б сказав що зараз Реал без Мбаппе це як риба без велосипеду.

Читати всі коментарі (9)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть