Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В світі ілюзій

2020-10-08 10:45 Давайте будемо відверті, результат гри з Францією, як і результат наступних двох матчів, абсолютно прогнозований і ...

Давайте будемо відверті, результат гри з Францією, як і результат наступних двох матчів, абсолютно прогнозований і закономірний, і був би плюс- мінус таким самим з ЛЮБИМ нашим складом. Концепція тренера грати у "свій футбол" з УСІМА суперниками не співставляючи можливостей, іноді виглядає, як атака з шаблями(чи з голою п'ятою) на танки.

Менеджмент "Шахтаря" це прекрасно розуміє і просто відверто проігнорував збірну, чим досяг, як мінімум, двох цілей: дали відпочити своїм гравцям а також можливість говорити всіляким "експертам" про велич свого клубу, без гравців якого збірна нічого не варта. (Як на мене підла і гнила позиція, але це все емоції). Не збираюсь звинувачувати молодих гравців, яких просто кинули "під танк" навіть без гранати, але поведінка і гра "дядька капітана" ледве волочившого ноги і зовсім не помічавшого своїх партнерів весь матч викликає тільки злість і роздратування. Той, хто мав би вести за собою і надихати молодь "на подвиги" (як хоча б той самий Малиновський) на перевірку виявився "здутою повітряною кулькою". Як на мене, то потрібна повна перезагрузка збірної і побудова гри команди відштовхуючись від реальних можливостей, а не захмарних ілюзій про "гру в сучасний футбол". Інакше вже в найближчому майбутньому рахунок матчу з французами може здатися нам дуже непоганим. Грати у відкритий футбол з грандами, знаючи потенціал своїх гравців, це те саме, що будувати умовний "Мілан" чи "Ліверпуль" в так само умовних Ковалівці чи Вінниках. Така сама ілюзія. Навіть при величезних грошах і амбіціях.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.10.2020, 10:45
A.S.S.
Автор:
(A.S.S.)
Статус:
Старожил (875 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть