Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

гітлер. сталін. путін.

2014-10-24 11:01 Дуже часто зараз проводять паралелі між діями гітлера, сталіна і путіна. Проте, якщо гітлер і сталін ...

Дуже часто зараз проводять паралелі між діями гітлера, сталіна і путіна. Проте, якщо гітлер і сталін йшли по фактично новому для себе шляху, а в основному ще був шлях помилковий, шлях терору, смертей, ненависті, то путін просто копіює своїх «попєрєдників».

Чому програє путін? Для цього коротко, варто дати відповідь чому програли гітлер і сталін.

Чому програв війну гітлер?

  • Радянському Союзу була надана серйозна фінансова підтримка від найпотужніших держав світу того часу США та Британської імперії.

  • Героїзм (так так) багатьох солдатів червоної армії, які в першу чергу воювали за свою сім’ю, свій дім, а вже дальше за сталіна.

  • Замість того, щоб дати сформувати Українську державу, проголошену у Львові С.Бандерою, отримати значне підкріплення у живій силі Української армії (думаю проблем з набором добровольців не виникло б), провізії, і т.д. Бандера з товаришами попрямував у концтабір.

  • Замість того, щоб відпустити військовополонених які здалися в полон, і не бажали воювати, додому гітлер зганяв всіх у концтабори.

  • Замість лояльного поводження на окупованих територіях, німці принесли терор, грабіж, зґвалтування, смерть, відправку молоді на роботу в Німеччину і т.п.

Чому за пару місяців війни 1941 німці дійшли до москви, окупували значні території, знищили, взяли в полон сотні тисяч військових, армії яка була більшою, краще оснащеною. А відповідь проста,і звати її й.сталін.

  • Голодомор

  • Страшні репресії серед серед інтелігенції, науковців, митців, студентів, а головне серед військових, незалежно від кількості зірочок на пагонах, в першу чергу за вільнодумство

  • ГУЛАГи

  • Розкуркулення, а насправді грабіж і розбій заможних селян

  • Знищення церков, духовенства, яке мало величезний вплив на суспільство того часу

  • Відсутність судів як інституту захисту простої людини

  • Розстріли за три колоски, за зломане сверло на заводі, за запізнення на пів години

  • При загальному зубожінні населення, розкіш керівництва партії

Хіба не те саме робить зараз путін і його кооператив «озеро» ? Та один в один. Завершення буде аналогічним.

Світ став динамічним, і події що відбуваються, проходять набагато швидше ніж 50-100 років тому.

Наступним кроком путіна буде повне усамітнення від життя росії. Ви не побачите його на міжнародних зустрічах, він все менше буватиме в регіонах, збільшиться кількість усунення від влади, арештів «любих друзів» і т.п., тобто копіює поведінку сталіна.

Розлучення теж має певне історичне підґрунтя: всі попередні правителі російської імперії, які були сім’янинами, демонстрували любов до сім’ї, дружини, дітей, усувались від влади силовим методом.

Всі ці провокації в стилі підводних човнів, «заблудившихся» літаків, війна в Грузії, анексія Криму, війна на Донбасі, інформаційна пропаганда аля гебельс – це повністю копіювання поведінки гітлера.

Варто товаришу нагадати, що всі зміни влади в росії відбуваються не внаслідок зовнішньої агресії, не внаслідок революцій, повстань, а внаслідок змови найближчого оточення.

Цей час вже близько.

p.s. всі хто палко, щиро підтримували гітлера і сталіна, після їх ліквідації, відреклись і від гітлера, і від сталіна.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.10.2014, 11:01
24.10.2014, 11:01
191458 3 moyden, Velik, foggy
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4961 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Барселона 1 : 2 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть