Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
BasilDK
Имя:
Basil Awesome
Статус:
Наставник (1089 комментариев)
Любимые клубы:
ВКДК
Зарегистрирован:
02.08.2014 16:18
Карма:
3596
О себе:
Типовий вболівальник ФКДК. Також подобаються команди Юргена Клоппа та Дієго Сімеоне.
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 1

      Бешикташ

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      25.08.2016, 20:14

      Турки це завжди нелегкі матчі, особливо на виїзді. Поки в Туреччині пройшов всього один тур чемпіонату. Де "чорні орли" розпочали впевненою перемогою над новачком ліги - Аланьяспором. Перемога 4-1. Команда дуже добре підсилилась перед ЛЧ. Взяли на 2 роки в оренду БЕНФІКИ атакувального хава ТАЛІСКУ (22 роки, 34 матча, 9 голів, 1 асист в Португалії; 5 матчів і 2 голи в ЛЧ). Це дуже сильний футболіст, здивований що Бенфіка його віддала в оренду. Непогано в першому матчі за орлів виглядав і бразилець Адріану.

      Такоє в Бешикташа є тріо хороших футболістів Огузхан, Шахан, Тосун, які можуть наробити шороху.

      Мінусом даної команди є поганенька гра в захисті. Центр беки Тошич та Марсело не вражають надійністю гри (мабуть саме тому до орлів і сватали КРОТОКІЛЛЕРА Віду).

      П.С. Ось тепер насправді цікава вірогідність трансфера Мбокані та Домагоя в Бешикташ. Схиляюсь до думки що трансфер Віди не відбудеться точно, а от Дьємерсі ...

    • 1

      Повне інтерв’ю Дьємерсі Мбокані

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      22.08.2016, 15:18

      Цікава розповідь від сильного форварада Динамо. Гравець дає відповіді на незручні питання і в дечому він насправді має рацію. Наприклад про виступи за клуб в першому сезоні проти сильних Дніпра, Металіста, Чорноморця, про Блохіна, Рауля та Реброва. Закінчується все фразою українською мовою біло-сині вперед. Мбокані розповів про складні стосунки з тренером "Динамо" Ребровим та про свій досвід в Англії. Попередній сезон Дьємерсі провів у англійському "Норвічі". Два тижні тому конголезець повернувся до Києва. Але вважає, що в "Динамо" на нього більше не розраховують. Він знову хоче відчути смак англійської Прем’єр-ліги, після чого не проти повернутися у "Андерлехт". Футболіст зізнався, що йому складно буде грати у футбол в Україні після АПЛ.

    • 1

      Гравці українського клубу вітають з Днем Незалежності

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      22.08.2016, 15:12

      Плюс піар відділу Динамо Київ за відео. Можуть, коли захочуть. Поема Ліни Костенко "Маруся Чурай"

    • 1

      Спринтер для Реброва

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      23.05.2016, 15:16

      Трансфер, який здивував мене не менше, ніж трансфер Філімонова. Проведемо експеремент, цікавить Ваша думка. Скільки голів в УПЛ буде у Гладкого по завершенні чемпіонату.

    • 6

      Емоції

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      01.05.2016, 22:07

      Не варто повторювати слова малиновського, не варто писати гнівні коменти і поширювати кротячий сморід на цьому сайті. Хтось один написав сумнівний текст - всі поширюють. Повтор покаже хто був правий насправді. Витримайте паузу.

      Ви любите Динамо, чи перемоги? Я люблю Динамо більше, ніж перемоги. Це була гірка поразка, але вона вчить набагато більше, ніж нічия чи перемога. Тому маємо те що маємо. Так прикро, але Ви ж з командою чи ви глори? Ви здатні хоча б притримати свої емоції чи навіть цей вчинок для Вашої команди занадто великий?

    • 2

      Блог крота

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      23.04.2016, 22:11

      Ой боже-боже немає гри в нас. Немає гри. Все пропало. Ні гри, ні результатів. Забили лише раз і то після стандарту... Та щей проти кого грали. Не проти Барселони-Реала. Не те що наші суперники. У них все є, а в нас ... Все-таки пора міняти наш менеджмент. Сепарський неплатник аліментів вже не той. Пора набирати професіоналів своєї справи, а не людей з "кротячим серцем". Сльози ріжуться коли бачу нашу гру. Що не говоріть, але в нас майбутнього нема. Треба команду всю розігнати. Вона ні на що нездатна. Тепер навіть на стадіон не буду ходити. Проти кого втрачали очки? Та всякі Олександрії, Чорноморці, проти проблемного Дніпра. Ми такі команди маємо виносити по 10-0. От скоро гра проти ДК, але вони нас винесуть вперед ногами, навіть на стадіон не піду.

    • "Золотий гол" Владислава. ВІДЕО.

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      23.04.2016, 21:48

      Динамівська школа. У нас в генетиці закладено кротів гнобити :)

      Молодчага Андрюха П'ятов )))))

    • 70

      А що ти можеш зробити для Динамо ?

      Выбор редакции
      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      21.04.2016, 08:32

      "Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, питай, що ти можешь зробити для своєї країни." Джон Фітцджеральд Кеннеді

      Увага! Стаття-детектор! Якщо ви почнете відчувати біль в нижній частині спини, ви крот, слід негайно припинити подальше читання і змиритись з ти фактом, що вам краще бути сліпим, ніж знати правду :) Зразу повідомляю що МОЗ не схвалює цю статтю.

      Читать полностью →

    • 8

      Мілевський на матчі Динамо - Зоря

      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      20.03.2016, 13:47

      Уважаемые друзья ! Сегодня в 19.30 мы с Артемом Владимировичем посетим игру чемпионата Украины по футболу Динамо - Заря . Кто желает сфотографироваться или получить автограф добро пожаловать на НСК Олимпийский . Увидимся на игре. 71 сектор. Всі на матч! :)

    • 3

      Челсі: чому не перемогли?

      Выбор редакции
      BasilDK Basil Awesome (BasilDK)

      26.10.2015, 13:30

      Вашій увазі представлена Диванна аналітика№2 де розставляються основні акценти двоматчевого протистояння Динамо Київ та Челсі Лондон. У блозі я прогляну всі 4 лінії фронту обох команд, тобто починаючи від голкіперів і закінчуючи нападниками.

      Вважаю тему актуальною, адже останнім часом статті з розшифровками ТТД від газети команда та інші розбори польотів користувались популярністю серед користувачів.

      Читать полностью →

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть