Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

А що ти можеш зробити для Динамо ? Выбор редакции

2016-04-21 08:32 "Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, питай, що ти можешь зробити для своєї ... А що ти можеш зробити для Динамо ?

"Не питай, що твоя країна може зробити для тебе, питай, що ти можешь зробити для своєї країни." Джон Фітцджеральд Кеннеді

Увага! Стаття-детектор! Якщо ви почнете відчувати біль в нижній частині спини, ви крот, слід негайно припинити подальше читання і змиритись з ти фактом, що вам краще бути сліпим, ніж знати правду :) Зразу повідомляю що МОЗ не схвалює цю статтю.

У мене вже давно було бажання написати статтю про нас, армію вболівальників Динамо Київ, однак хороша стаття як і хороша гра потребує деяких зусиль. Великий перфекціоніст всередині постійно відкладав цю справу. Я дописував текст кілька раз, хотів зробити його ідеальним, але зрозумівши, що немає нічого ідеального - вирішив опублікувати останній варіант. Надіюсь він знайде свого читача. Тож якщо Ви любите читати багато тексту, а не лише розважальні новини то "Ласкаво прошу", але одразу попереджаю, стаття не для всіх, треба мати принаймні мінімальну кількість сірої речовини в голові та бажання розібратись в питанні.

Останні кілька років я постійно натикаюсь на коментарі накшталт "Гра шлак, все пропало", притому ці коментарі є після більшості ігор, навіть коли Ми здобуваємо очки з більш іменитим суперником. Критика це річ корисна, я б навіть сказав гіпер корисна, але давайте не будемо плутати критику та кидання лайна на вентилятор з подальшим обмазуванням його на стінах цього сайту. Критика, вона має допомагати нашій команді, а не заважати. І справа тут не в тому, як команда її сприймає, а в її формі. Це не повинна бути образа. Зрештою ми маємо право критикувати (але ми, а не підземні збоченці). Однак наші коментарі мають бути обумовлені і що найголовніше критика має бути адресована не до Людини, а до роботи, яку вона робить. Також вона має базуватись на фактах.

Для чого я зробив такий великий вступ? Все просто - проти нашої Команди ведеться жорстка інформаційна та психологічна війна. Воюють і в медіа і на цьому сайті. Щось подібне на ту війну, яку кремль веде проти України/США/Європи. Одразу скажу - це робиться для того, щоб отримати хоч якихось вболівальників для донецького клубу (такі собі передсмертні конвульсії). Вони впали так низько, що задля цієї мети навіть діють на жалість. Транжирять на всю Європу про погане українське суддівство... Ця проблема актуальна не лише тому, що ми, вболівальники, не почуваємось щасливими після заслуженої перемоги, а ще й тому, що наш сайт читають і футболісти Динамо. І ця зброя діє і на них. І зброєю проти них вже є заражені вірусом вболівльники Динамо. Я навмисне вживатиму слово "вірус", для опису цього невидимого циганського впливу.

До слова, до війни приходять лише в крайньому випадку, це засіб для слабких, невдах і тих хто вже програв. Ну одним словом усе про "успішних людей" зі сходу. От тільки зачинщики війни самі попадають у свої сіті.

В Берлине проходит парад в честь победы.Рузвельт,Сталин и Черчилль стоят на высокой трибуне,а перед ними проходят победоносные войска.Неожиданно в полу открывается люк,оттуда высовывается Геббельс и говорит:"Все равно войну выйграли мы"

Луческу: если Динамо нас не обыграет — значит, не заслуживает чемпионства.

Признаки та результати війни:

ФАКТ- після матчу з ФК Говерла, найкращий коментар - "Главное взяли 3 очка! Ругать не хочу, а хвалить не за что. ". А чому неможна вже було закінчити перед словом "Ругать"? Перемогли МОТИВОВАНУ команду з добротним тренером. Але ні ми не раді. Іноді складається враження, що футболісти мають випорожнятися золотими злитками. Навіть коли команда перемагає - ми не задоволені. Хочемо, щоб кольори Динамо захищали 11 Чаків Норісів? А тепер питання: що тоді можуть сказати фани Барси, яка програла 3 матчі підряд в Прімері? Що можуть сказати фани Дніпра?

ФАКТ- "У Манчестер Сіті спад". Бачили ми цей спад! Де зараз ця "недокоманда"? В 1/2 фіналу ЛЧ. Так ми провалили перший тайм, а до інших трьох у вас є притензії??? То чому б не відзначити це? Минулого року програли фіалкам, тепер горожанам. Прогрес є? Є! Ну не так швидко як хотілось би, але швидко можна зробити лише щось погане.

ФАКТ- Існують цілі армії ботів. "Деякі зацікавлені особи" ведуть свої війни в "цих ваших інтернетах" і на ТВ. Якщо будете мати час почитайте цю статтю. http://ain.ua/2015/01/31/561442 . І результатом є те що суспільна думка вболівальників стала такою, як їм потрібно. Мозок деяких вболівальників виявився таким же ватним, як і мозок росіян, які вірять історіям про розіп'ятого хлопчика. Ще одним підтвердженням цього є шквал песимістичних коментарів на нашому сайті. Увагу акцентують на тому, що в нас немає гри, а в шахтаря є. При цьому тихенько мовчать про те що шахтар грає проти всяких браг, а не чемпіонів і віце-чемпіонів Англії/Португалії. Мовчать вони і про те що підземні дико відсмоктують нам по очках в чемпіонаті. Головне ж видовищна гра, а так то можна хоч в "пер-див"... Іде підміна цінностей і деякі, вже клюнули на це. Деколи такі коментарі пишуть заслані козачки, а деколи заражені "наші".

В магазине висит объявление: "Ветераны Куликовской битвы обслуживаются без очереди". - Старик говорит продавщице: - Доченька, где же я возьму такую справку? - Не знаю где, но татары все принесли!

Ну з фактами у мене все, звісно, можна було б і більше. Тому якщо Ви можете допишіть ще у коментарях. Буду Вам вельми вдячний. З цією частиною ми розібрались. Тепер шукаємо ПРОТИОТРУТУ. А для цього спочатку проаналізуємо як все працює.

Прийоми психологічної війни:

Один учитель жалуется другому: - Ну и ученики мне попались глупые. Объясняю им теорему - не понимают. Второй раз объясняю - не понимают. Третий раз объясняю - уже и сам понял, а они все равно не понимают...

1)Психологічний тиск - багатократне повторення потрібної неправдивої тези. Повторюють так багато, що вже і себе переконали і інших. Як промінець сонця сфокусований через лупу в одну точку. При цьому можуть посилатись на "авторитетні" джерела, маніпулювати фактами. Все як у Гебельса. Ця пропаганда спрямована не на інтелігенцію, вона спрямована на широкі маси, в більшій степені діє на емоції, ніж на розум. В підсумку створються негативний емоційний фон. Такий вірус повторюється багатократно і настирно. Запускають його професіонали-маніпулятори. Мінімум інформації - максимальна кількість повторів, все звучить правдоподібно. У нашому випадку - не чемпіонська гра, шахтар грає краще. І це все вже є в головах наших футболістів. Як Ви гадаєте це добре чи погано? В медіа намагаються думати замість вас та нав'язувати необхідні цінності. Особливо виділяється в цьому плані телеканал "Україна". Там показують такий собі "ДОМ 2" для кротів і сепарських підстилок у вигляді всіх цих "великих футболів" та "українських сантабарбар".

Ми просто хотіли шоб київські олігархи від нас відчепились.

Ми чемпіони світу, ми порвали Гібралтар з рахунком 2-0! А головне яку гру продемонстрували!

2)Спотворення законів логіки. Дуже гарно ілюструє цей прийом висловлювання луческу - якщо Динамо в нас не виграє, воно не може бути чемпіоном. Тобто опираються на факт - гра між чемпіоном та віцечемпіоном беззаперечно важлива, але висновок з цього робиться невірний. Тут старий циган дав слабину, придумав не так майстерно як це зазвичай робить.

Абсурд? Все люди смертны. Все греки смертны. Следовательно, все люди — греки. Абсурд Чемпіон - команда переможців Динамо не перемогло шахтар вдома Динамо не чемпіон

Аналогічні приклади ллються рікою, вчіться розпізнавати самотужки. Саме таке вміння вирізняє Вас від сліпого :) Кротік який зараз читає статтю, відчуває біль і придумує гнівний коментар. Воно невміє думати самостійно, а вболівальник ДК має вміти.

3)Соціальні погладжування. Дуже гарно видно на прикладі "мінусоїдів". Це такий собі варіант схрещення істоти яка думає спинним мозком і шматка конячих фекалій. Вони галопом проходяться по адекватних коментарях, які неугодні їхньому хазяїну. Або ж ставлять плюси для "потрібних" коментів. Чому вони це роблять? Бо на щось більше не здатні. Відбувається стимулювання людини писати комент, який буде одобрений ботом. Формується "потрібний" образ мислення людини. І проблема, то в тому що частина фенів Динамо уже мислять "потрібними" категоріями, пишуть антидинамівські коменти, вимагають непомірно багато, похитують впевненість футболістів. Саме так наш сайт перетворюють в помийку. Бидлячі коменти призводять до того, що деякі нормальні люди коменти відмовляються писати взагалі.


Так що ж ми можемо зробити для Динамо?

-Погано- Цей футболіст не гравець рівня ДК.

-Добре- Цей футболіст сьогодні зіграв нижче рівня гравця Динамо Київ і не на своєму максимумі. Що це означає? НІЧОГО! Це означає лише те що він сьогодні зіграв не так добре як би міг, йому треба ще тренуватись і більше нічого.

-Погано - Гри як не було так і немає. Саме важливо це якість гри. А ну іще Дуже важливо "продавати футболістів". Що може бути кращим за "продаза футьболістьов у китайські топ клюбі"?

-Добре- Тут згадуються слова Сьоміна:) А як Ви оцінюєте гру? Це все досить субєктивно. Це залежить від форми футболістів, календаря, тактики і удачі в кінці кінців. Якщо тренер вибрав тактику, яка дасть 90% вірогідності здобути 3 очки, то це його право! Для чого йому грати атака на атаку і програти. Ви ж тоді скажете "Все пропало". Факт в тому що в будь-якому випадку будуть незадоволені. Навіть якщо зіграємо авантюрно і виграємо, покажемо видовищну гру, скажуть "могли пропустити тричі на контратаці".

-Погано - Після поразки - не буде діла. То все менеджмент у нас гнилий. Ребров не тренер. Гармаш не футболіст.

-Добре- Навіщо виливати тут весь свій негатив? Можна підтримати команду. Коли у Вас неудачі стаються, Ви що говорите собі, що Ви лузер? Чи Ви встаєте та йдете далі, отримуючи підтримку близьких. Так чому ж команду не підтримати в скрутні часи??? Поразка не означає нічого, це просто поразка. Вони є у всіх команд.

-Погано - це коли клюнув на гебельсівську пропаганду і почав її розносити.

-Добре - коли ти її висміюєш, або хоча б ігноруєш. А ще краще коли ми всі її мінусуємо. Їхня біда в тому, що нас більше, ніж кротів.

Наши учёные вывели новый вид зрячих кротов, но кроты—староверы продолжают выкалывать себе глаза.

Давайте на чистоту, чого досягли ми, а чого досягли наші суперники в минулому сезоні.

Висновок: Ми фани найкращого клубу східної Європи. Нам уже є чим пишатись. І це не лише історія. Ми ввійшли в топ 16 команд європи. Нас не виносили по 7 - 0 :) І наша команда потребує нашої підтримки, так як маленька дитина потребує підтримки своїх батьків. Ми вже можемо бути щасливими. Нам не варто відчувати негативні емоції через нав'язаний нам деструктивний спосіб мислення. Давайте будемо розумнішими, давайте дивитись на речі адекватно. Любіть Динамо бо воно того варте. Це все що ми можемо зробити для нього на даний момент. Не ображайте гравців, особливо на стадіоні. Своїх гравців не ображають навіть донецькі. Поважайте і інших вболівальників ДК.

П.С. Всі на стадіон, гра проти Ворскли буде важкою, нас будуть бити по ногах, припаркують автобус. Команді потрібна наша допомога в бою з супер мотиваним суперником. Ми то знаэмо що приїде ржавий краз повністю забитий готівкою.

П.П.С. Тема психовійн складна і я був би вдячний вам за критику. А критика повинна бути яка? :)

Слухаємо музику: Критик слухати пісню онлайн

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.04.2016, 08:32
BasilDK
Автор:
(BasilDK)
Статус:
Наставник (1089 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть