Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Напередодні матчу Німеччина - Україна !

2016-06-12 10:00 Вітаю усіх вболівальників нашої Збірної з чудового міста Львова ! Нарешті настав цей день. І нарешті ...

Вітаю усіх вболівальників нашої Збірної з чудового міста Львова !

Нарешті настав цей день. І нарешті я дістався міста Лева. Було подолано 1,637 кілометрів. І вже не сила терпіти, коли почнеться перший матч Збірної на ЄВРО. А матч то буде надскалдним. Жереб над нами познущався, вибравши у суперника Чемпіонів Світу.

Хоча саме з грандом ми починали і на ЧС-2006, де ми пройшли до 1/4 фіналу, а гранд, Іспанія, не пройшов. Можливо і цього разу так буде.

Як усім відомо, у декількох містах, встановили фан-зони - у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові та Запоріжжі. Усе робиться для того, щоб українські вболівальники змогли побачити та підтримати Збірну на великих екранах. Такби мовити, хоча так і є: знов побачити єднання країни та усіх вболівальників напередодні великого свята. І звичайно, що не міг впустити цієї можливості, щоб разом з однодумцями та патріотами не підтримати Національну команду ! Звісно, що це не стадіони Франції, але тим не меньш сподіваюся, що енергія вболювання в українських фан-зонах передасться наших хлопцям. Дякувати напевно Андрію Садовому, що за його участі встановили фан-зону у парку Франка.

Перші матчі вже виявилися цікавенними. А далі повинно бути ще краще. Не меньш інтригуюче. Починаюти турнір з такою командою, як Німеччина дуже - незабутньо. І сподіваємося, що німці ніколи не забудуть нас у правильному розумінні цих слів :)

Склад тут прогнозується майже на 100%. У воротах стоятиме незмінний перший номер та наш тил - Андрій Пятов. Праворуч у захисті - український лев - Артем Федецький. Ліворуч - вічно молодий Слава Шевчук. У центрі захисту - король довгого та чіткого пасу на 100 метрів - Ярік Ракицький та непробівна стіна під два метри - Євген Хачеріді. У центрі півзахисту. Тарас Степаненко. Капітан команди та справжній боєць - Руслан Ротань. А також завжди заведений на боротьбу гладіатор - Денис Гармаш. По краях вийдуть суперзірки українського масштабу. Праворуч - фінтьор та обвідник - Андрій Ярмоленко. Праворуч - веселий та позитивний хлопець з пеймовірно забійним ударом - Євген Коноплянка. І наша забивала-пташка - Роман Зозуля. Що він накує цього разу - ми не знаємо, але хоча б раз побачити гол у воротах німців ми хочемо ;) А керуватиме усім цим Імператр - Михайло Іванович Фоменко. А просто МІФ. І хочеться, щоб він розвіяв усі міф'и, який ходять про нього.

До матчу рівно 12 годин. А я тим часом піду насолоджуіатися красою Львова. І вже о 21:00 буду у фан-зоні Львова тренувати горлянку перед матчем з німцями.

І не забуваємо також про тих хлопців, які на передовій. Вони теж чекають на перемоги, боронячі земля від ворогів та борючися за нашу Незалежність. І також заради них треба здобути перемогу.

Усім бажаю позитивних емоцій та позитивного результату.

Тільки Україна - тільки перемога !

Слава Україні !

З повагою до усіх, Володимир (Львів, Україна)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2016, 10:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть