Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Німеччина - Україна. Репортаж зі Львова.

2016-06-13 11:01 Усім доброго ранку зі Львова ! Пройшло 11 годин після закінчення матчу Німеччина - Україна, а ...

Усім доброго ранку зі Львова !

Пройшло 11 годин після закінчення матчу Німеччина - Україна, а емоції на сайті не вляжуться ще довго. Принаймі до матчу з Північною Ірландією.

І я не розумію негативні коментарі користувачів після матчу ?! Ми що, були рознесені німцями ? Ні. У нас не було жодного шансу забити ?

Теж ні. Ми грали, на хвилиночку, проти Чемпфонв Свіиу, які два роки тому не "побачили" самих бразильців.Тож годі скиглити, підібрали шмарклі та чекаємо наступного матчу.

Матчі з грандами, як то Німеччина, треба дивитися саме у Львові. Що саме я і зробив. Атмосфера тут краще. І підтримка була божевільною. Ну а як співали тут Гімн України, я гадаю не треба розповідати.

Вважаю, що не один я приїхав з іншого міста саме до Львова, щоб підтримати Збірну. Таких було чимало. Погода спочатку не сприяла перегляду матчу, бо увесь день були хмари, та існувала можливість, що під час матчу піде дощ. Добре, що цього не сталося.

Вхід у саму фан-зону до Парку Франка був безкоштовний. Хоча сидячі місці, який буди загороджені, коштували 10 гривень з людини. Але бронь на сам матч досягав 150 гривень за "один столик". Бо тільки у день гри Збірної доведеться заплатити, щоб комфортно переглянути матч.

Особисто я не втратив можливості подивитися матч з комфортом, і придбав ВІП-місце майже біля самого екрану. Звичайно, що окрім матчу нашої Збірної, переглянув також інші матчі учорашнього дня. На матч Туреччина - Хорватія прийшли навіть турки, які сіли поруч зі мною та "змусили" вболювати за Туреччину :))) Реагували на кожен момент дуже експерсивно. Менталітет в них такий - експресивний. Ну якже я не міг не підтримати Туреччину, яка до того ж є нашим політичним другом ;) Шкода, що турки поступлися, але то таке.

І за годину після закінчення матчу Туреччина - Хорватія, розпочався матч наших конкурентів - Польщі та Північної Ірландії. Народ у Львові вболював за сусідів. Але як на мене, то краще б була нічія, яка вигідна Україні. На жаль для нашої Збірної, поляки перемогли, і тепер мають перевагу "+3".

І ось нарешті я, та уся фан-зона міста Лева дочекалися головного - матчу. Збірної України проти чемпіонів світу. Фан-зона була заповнена вщент так само, як і уся прилегла теріторія. Було багато журналістів та фотокорів з різних каналів. Ажіотаж був нереальний. І кажу відверто, як для Львова - ця фан-зона занадто малувата. Не усі бажаючі змогли потрапити у фан-зону. Але "то таке". І добре, що мій особистий прес-аташе :) на цьому сайті зміг завантажити кілька фоток на сайт.

Гімн фан-зона заспівала просто божевільно. Треба було там бути, щоб це відчути. Михайло Іванович здивував мене по двом позиціям. Я гадав, що зі старту вийдуть Ротань та Гармаш (або Рибалка), а вийшли Сидорчук та Коваленко. Гра розпочалася з того, що німці почали насідати на наши ворота. Але ми теж відповідали на їхні моменти своїми. Захист наш грав не ідеально, але не через нього, а саме через півзахисника Сидорчука, ми пропустили гол. Пятов не чого не зміг зробити у тому моменті, коли німці забивали. Головний козир німців - це другий "поверх, який вони використали. Загалом після пропущеного голу, наші тільки активізувалися і пішла спека біля воріт Нойера. Маючі 200% моменти, ми ніяк не змогли їх реалізувати. Фарт не зрозуміло де був учора :( А Нойер цього вечора виробляв неймовірне. Я увесь матч горланив: "Заберіть його хтось з воріт" :) Напевно німці не чекали такої навали. Бо було цікаво спостерігати, як вони злякалися, воносячі м'яч з порожніх воріт. Це був Боатенг, якщо не помиляюся. Коно та Ярмола у першому таймі крутили" німців, але не достатньо, щоб забити. А що зробив Сидорчук у двох моментах другого тайму, цьому позадрить навіть Мессі та Роналду. З 25 хвилини і до кінця тайму, відразу і не скажеш, хто Чемпіон Світу - Україна, чи Німеччина. Фарт учорашнього вечора був не на нашому боці. Бо моменти були розкішні, але м'яч ніяк не хотів залітати у ворота. Навіть німці злякавшись такої навали почали сушити гру. Хто нас так карає, що німцям у кінці першого тайму так тупо щастило ? Навіть не знаю. У другому таймі, німці взяли під контроль м'яч, і його володіння досягало 69%. Але це не приносило їм дівідендів. Окрім двох моментів, коли знов врятував Пятов. Хоча і у ворот німців нічого теж не відбувалося, якщо не рахувати того моменту, коли захисник німців віддаючі м'яч Нойеру, ледь не забив у свої ворота та момент зі штрафним від Ракицього. Другий м'яч Швайні вже нічого не вирішував.

Загалом кажучі, наші хлопці віддали усі сили, і робили, що могли, щоб досягти результату. Ніхто, повторюю, що ніхто не може дорікнути наших хлопцям у бажанні здобути позитивний результат. Бо неприємно читати увесь той негатив, який ллється від користувачів нашого сайту. Не забувайте, що два роки тому, ці самі німці "розірвали" самих бразильців на їхньому полі з рахунком 7:1. Навіть у бразильців не було стільки шансів, як у нас зараз. А то усі вирішили, що ми ось так просто вийдемо і спокійно вкатимо три голи у ворота німців. Ми зіграли гідно. Якщо хтось цього не побачив, то мені шкода цих людей.

Звичайно хотілося б виділити Андрія Пятова, одного з найкращих гравців у нашій команді учора. Він рятував просто у нереальних ситуаціях. Отже у матчі з румунами, у Андрія була "чорна смуга", яка змінилася на білу. Можна також виділити непогану гру з боку Ярмоли та Коно. А також старання Зозулі.

З нетерпінням чекаю матчу з Північною Ірландією, де нас не цікавить нічого, окрім перемоги. І нам би трохи фарту, якого не вистачило з німцями перенести на два наступні матчі.

З вірою у перемоги України, і повагою до усіх, Володимир (Львів, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2016, 11:01
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть