Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

25 років. День Незалежності !

2016-08-24 00:00 Зі святом тебе, Україно ! З Днем Незалежності ! Сьогодні нашій любій країні виповнюється 25 років. ...

Зі святом тебе, Україно ! З Днем Незалежності !

Сьогодні нашій любій країні виповнюється 25 років. Якже важко здобувалася ця Незалежність. Усю свою історію Україна боролися проти різних ворогів, які посягали на її теріторіальну цілісність, щоб здобути свою Незалежність. І ось рівно 25 років тому це нарешті сталося.

24 серпня 1991 року, Верховна Рада ухвалила "Акт проголошення Незалежності України". Україна та український народ пройшла важкий шлях, щоб здобути свою Незалежність. І нагадаю, що пізніше, 1 грудня 1991 року на загальноукраїнському референдумі 90,8% висловилися за "незалежність України". Фантастичний показник на той час. Навіть у Луганську та Донецьку за "акт про незалежність" проголосували майже 84%. Неймовірний показник на ті часи. Про таку підтримку на Донбасі зараз можна тільки мріяти.

І хочеться вітати зараз усіх кого знаю з цим святом. Бо це дійсно найголовніше свято для країни. Я щороку з нетерпінням чекаю саме на цей день - 24 серпня. Але повноцінного свята вже немає третій рік. І країна знов бореться за свою Незалежність. Бореться з найпідлішим, найнахабнішим, найлютішим ворогом на цій планеті, які використовує найбрудніші методи для ведення неоголошеної війни - і це країна "Мордор". І ця рабська недокраїна, вже 25 років не може змиритися з тим фактом, що Україна вільна та демократична держава, яка має повне право вирішувати, що і як їй робити. І ці раби, яким тільки може снитися незалежність, так і залишаться рабами до кінця своїх днів. І кожен наш солдат, який захищає рідну землю від лютого ворога, стоїть там вперше чергу за честь та незалежність країни, який готовий віддати життя, щоб Україна була вільною. І так званий "сусід", який тільки і мріє, щоб Україна розвалилася, робить усе, щоб наша країна потапала у крові. Але підлий кремлівський фюрер не чекав, що Україна зможе протистояти його нікчемній імперії. Він не чекав, що цією війною, він ще більше об'єднає Україну та українців, які віддадуть, як співається у Гімні - "душу й тіло", за свою землю. І рано, чи пізно, Україна переможе у цій гибрідній війні. А імперія кремлівського фюрера просто розвалиться на шмаття.

І багато чув думок, чи потрібен Україні парад ? Потрібен. Ще й як потрібен. Цей парад уперше чергу потрібен не політикам, а українському народу та тим бійцям, які боронять Україну на передовій. Це парад також потрібен, щоб показати ворогу, що у нас є армія, сучасна армія та озброєння, яким ми будемо нищити усю ту погань, яка знаходиться зараз на Сході країни. Спати пігмею ми спокійно не дамо, доки не звільнемо Донбас, знищуючі усіх його посіпак та не здобудемо справжню Незалежність.

Бажаю усім нам наснаги, витримки, сил та перемоги з нашим ворогом. А нашим солдатам бажаю залишатися живими.

Слава Україні !

Слава нації !

Герої не вмирають !

З величезною повагою до усіх, Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.08.2016, 00:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Италии Фиорентина Наполи 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Динамо Кривбасс - : - 18 мая 15:30
Чемпионат Германии Унион Фрайбург - : - 18 мая 16:30
Байер Аугсбург - : - 18 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть