Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Люксембург - Україна. Посмішка фортуни !

2019-03-26 02:30 З перемогою, українці та колеги цього сайту !!! Відразу хочу поапдодувати стоячі усім тим вболівальникам, які ...

З перемогою, українці та колеги цього сайту !!!

Відразу хочу поапдодувати стоячі усім тим вболівальникам, які учора влаштували гарячий домашній прийом наших футболістам на стадіоні "Жозі Бартель". Атмосфера була дуже теплою. Грали, наче вдома. Молодці !!!

Ця перемога була вигризана завдяки фарту та світлій голові Родрігеса :) І таке у футболі буває.

Коли м'яч не лізе у ворота, і тобі на допомогу приходить суперник.

Звісно, як кажуть гру забудуть, а результат залишиться. Але цю гру навряд ми швидко забудемо.

Думок багато, і навіть не знаєш з чого почати. Перемога то здобута, але на душі досі неспокійно.

По-перше. Перед матчем усіляки експерти, сам Андрій Миколайович, гравці та вболівальники на цьому сайті, а також і я, попереджали, що Люксембург - це дуже непроста команда. Цю тезу підтвердила гра. Але що люкси виявляться настільки впертими, напевно багато з нас не чекали.

По-друге. Ну не вміємо ми грати спарені матчі рівномірно. Всеодно у спарених матчах втрачаємо очки. Ось вон зіркова Португалія не змогла у спарених матчах виграти хоча б в одному. Хоча і суперники у них були сильніше, аніж Люксембург.

По-третє. А Збірна Люксембургу виявилась дуже грамотною командою. Вдало оборонялась, та швидко вибігала в атаку. Їхній суперфорвард Родрігес просто "замордував" наш захист. Таке відчуття, що якби можна, то він ще б 90 хвилин такому ж високому темпі пробігав би. Також вони виграли більше єдиноборств, що мене трохи здивувало. І тактика їхня була проста - усією командою у захисті та швидкі "закидони" на Родрігеса.

По-четверте. Ротація була звісно необхідно, але не у такій кількості. Я так не збагнув, чому не вийшов Шапаренко. Так, наші гравці дуже втомились після Португалії. Але це не означає, що треба так грати. Я не кажу, що не старались. Старались усі. Але одного старання виявилось недостатньо. Добре, що фортуна була на нашому боці цього вечора.

По-п'яте. Наскільки я зрозумів, що наша тактика була наступною: грамотно у захисті та швидкий перехід з оборону в атаку. А це не виходило зробити через насичений захист суперника. Треба було шукати нестандартні дії, як то удари здалеку. Але чому ми сьогодні так і не побачили хоча б пару ударів з-за меж штрафної ?! Питання риторичне.

По-шосте. Не чекав я, що так слабко зіграє Роман Безус, який демонструє непогану форму у Бельгії. Напевно ми його ще не скоро побачимо у Збірній після цього матчу так само, як і Бутка. Караваєв зараз виглядає всеж на голову сильніше від Бутка. Бо Бутко постійно програвав дуелі Родрігесу. Про Коноплянку навіть писати не хочу. Погано дуже зіграв. Начеб-то стрався, але усе ну дуже повільно робив. Маючі таку швидкість, як у нього, він чомусь постіяно не хотів її вмикати, щоб швидко добігати до воріт суперника, і потім віддати м'яч партнерам, або самому пробити. Ледацюга, один словом.

І тепер головне питання. "Ну що, допомогли тобі твої ляхи ?"(с) А у нашому випадку: допоміг нам цей аморалїс ? Повний нуль абсолютно. Я не кажу що лише він погано зіграв. Просто за матч він мав 2 напівмоменти. Це все. Хоча Яремчук також не вразив після виходу на поле. Ну Роману Яремчуку можна поставити малесенький плюс лише за старання, а ось аморалєс заслужив лише "мінус". Краще б реально Родрігеса натуралізували. Свій хлопець це Родрігес, відразу видно ;))) А Малиновському велкий плюс за "гольову" на Родрігеса ;) Хоча з боку Руслана було мало креативу у матчі.

А ось кого хотілося б відмітити, так це Миколенко знову, який нижче свого рівня не опускається. Віталій учора встигав у захисті, і у нападі виконував роботу Коноплянки. Також хочеться відмітити Зінченко хоча б за його пас-цукерочку на Циганкова. А ось Віктора треба визнати найкращим гравцем. Гол забив, і після заработаного на ньому штрафному, люкси забили автогол. Корисно матч провів. Малиновському гравці Люксембуру не давали увесь матч розвернутись.

Цей Люксембург (запам'ятайте мої слова) ще попсує достатньо нерви і сербам, і португальцям.

Ми набрали 4 очки, і завдяки нічиєї наших конкурентів, вийшли на перше місце до червневих матчів. Але радіти ще зарано. Попереду дуже складний шлях на ЄВРО-2020.

Не сумніваюсь, що Андрій Миколайович та його помічники зроблять правильні висновки, щоб така гра не повторилась у майбутньому. Бо відверто кажучі, якийсь скромний Люксембург нас перегравав моментами.

Лаяти сильно Андрія Миколайовича, я гадаю, все ж не варто. З кожним бувають такі матчі, як учора з Люксембургом.

Попереду у нас тепер курс на Львів, де вже у червні наша Збірна зіграє з міцненькою Сербією, яка так просто очки не віддасть, а також зі старими знайомими - з Люксембургом. Брати треба лише 6 очок, бо інакше львів'яни не зрозуміють.

З повагою, Володимир (Луганськ, Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.03.2019, 02:30
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть