Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Третя Світова Війна ! #WorldWarIII ! І прощання з цим сайтом назавжди !!!

2022-04-01 02:30 35 днів тому почалася Третя Світова війна ! 35 днів тому, хуйло здійснило відкриту агресію проти ...

35 днів тому почалася Третя Світова війна ! 35 днів тому, хуйло здійснило відкриту агресію проти України !

Ніколи не пробачимо цим нелюдам, покидькам, вбивцям, мародерам, фашистам та нацистам вбивства тисячі українців, тисячі поранених, гвалтування жінок та неповнолітніх.

Ніколи !!! не пробачимо цим підорасам знищення наших міст, як то: Ірпінь, Буча, Ворзель, Бородянка, Гостомель, Чернігів, Харків, де розбито більше 600 будинків вщент.

А також нізащо не пробачимо гандонам стертих з обличчя землі Охтирки, Ізюма, Тростянця та Маріуполя.

Ніколи також не пробачимо сліз матерів, вбитих немовлят !!!!, вагітних жінок !!!! та звичайних мирних українців :((((((

За жодних обставин не пробачимо цим нелюдям 10,5 млн внутрішніх переселенців, 4 млн з яких виїхали за кордон.

Лише нелюд та наволоч, яким є це хуйло могло зробити таке з Україною.

Яка там блядь спецоперація ? ЦЕ ВІЙНА ! ЦЕ ТРЕТЯ СВІТОВА ВІЙНА !!!!

Від 24 лютого, наші друзі, як то США, Великобританія та ЄС, одразу застосували пекельні та безпреценденті санкції по відношенню до мордору. Сотні іноземних команій почали виходити з-за порєбріка. Мільярди заморожених кацапських грошей з-за кордоном. І це лише початок.

Економіка мордви летить на дно. Мордор починається повертатися навіть не на початок 20-го століття, а на початок 19-го. Але все ж таки деякі світові бренди відмовляються йти з мордору.

За ці майже 36 днів війни сталося стільки, що і не перерахуєш.

Більше тисячі ракет вилетіли у бік українських міст ;((( І чимало їх з теріторії білорусі. Той вусатий таракан та підорас Бацька, буде відповідати у Ґааґському трибуналі, як і хуйло.

Окупанти спеціально нищать наші об'єкти інфрастуктури, а також наші нафтобази, військові частини та аеродроми, а також поля. Бо Україна годує орієнтовно 10% цієї планети. І які тількі підлі методи не застосовують ці покидьки... :(((

Ця блядва під'їжджає до будинків і розстрілюють їх, як нацисті під час Другої Світової.

Нарешті було розірвані усі відношення з мордором у перші години 24 лютого. Це і не дивно.

Усі ці 36 днів, Президент Зеленський щодня записує звернення до українців зі словами підтримки. Я принципово жодного !!! слова критики не пишу у бік Зеленського. Після нашої перемоги будемо розбиратися.

За ці 36 днів, до України йдуть тисячі тон гуманітарки з усіх куточків світу.

Також Сполучені Штати та старина Джозеф Байден робить безпрецендентий крок - виділяє Україні рекордні та колосальні $13,6 млрд !!! Це якщо не рахувати ще різноманітних траншів допомоги від Байдена на загальну суму понад $3,7 млрд. Загалом виходить $17,3 млрд від США. А це 500 млрд гривень !!! Це 45% нашого річного бюджету. Плюс рахуємо допомогу від Бориса Джонсона та ЄвроСоюзу на суму $3,2 млрд. Загалом нам надіслали допомогу, яка дорівнює рівно 50% нашого річного бюджету.

Стосовно НАТО ! Так, я, як і усі Україні та наша влада сподівалася, що НАТО втрутиться, але цього не сталося. Потім ми робили хештег у соц.мережаж #NoFlyZoneOverUkraine та зверталися до НАТО негайно закрити небо. Але і тут отримали негативну відповідь. Також ми практично не отримали летальної зброї та летаків.

Чому досі ми не отримали літаків ? Бо НАТО з одного боку виявилося зовсім неготовим до викликів, а також Джо особисто блокує надання Україні літаків.

НАТО та США досі боїться, що якщо вони втрутяться, то хуйло скористається червоною кнопкою, і почне Третю Світову війну. Це йобнуте створіння здатне на все.

Але Третя Світова вже триває !!! Світ ніяк цього не усвідомить.

Також нам би не завадили бойові танки "абрамси", гвинокрили "апачі", а також системи "патріот".

Нарешті, після поїздки старини Джозефа до Польщі та зустрічі там з Анджеєм Дудою й українськими біженцями, Байден нарешті вирішив надати Україні тисячи джавеленів та велику кількість зброї, серед яких i дрони-камікадзе "switchblade". С-300 нам нададуть словаки, а замість цього отримують системи "Патріот". Також Джонсон надає зброю у чималій кількості.

Наші солдати мають і Javelin, NLAW, стінгери. І це не кінець.

А заяви Генсенка НАТО, які він зробив 12 годин тому, що НАТО вже готове надати будь-яку зброю, свідчить про те, що НАТО дуже боїться цього недопігмея та його "червоної кнопки".

Зрозуміло, що НАТО та Європа хоче руками України зламати хребет хуйлу тут - в Україні. Але усі ми розуміємо, що хуйло не зупиниться на Україні. Відомі пропагандони на пропагандон-тб вже відкрито погрожують атакою на країни Балтії, а також можливий ядерний удар по Варшаві. І після цих заяв, НАТО всеодно сцить.

І ми усі бачили, що від балістичних ракет хуйла ніде не заховаєшся. Навіть у Львові небезпечно. Добре, що працює у нас ППО. Але його недостатньо. Добре, що нарешті ми отримаємо системи ППО. Але ж скільки скалічено людей, що слів немає.

Так, Зеленський десь справедливо критикує НАТО та США за пасивність у питаннях закриття неба та наданнях літаків. Але не у таких дозах повинна бути ця критика.

Хоча у душі, НАТО виявився нездатним ні до чого. Так, я розумію, що Україна не є членом Альянсу, але і сцикливість НАТО мене шокує.

А ці перемовини у Туреччині викликають у мене шок ;((( Який ще блядь нейтральний статус, якщо курс "у НАТО та ЄС" прописаний у Конституції ??? Які ще блядь 15 !!! років розмов !!!! по деокупації Криму ??? А скільки років потрібно для деокупації Донбасу ? Років 50 вистачить ??? Або замало ???

Як країна, яка постраждала від агресії мордору, можу пропонувати агресору стати країною-гарантом безпеки ? Що це за лайно ??? І ідіоту зрозуміло, що США, Британія та інші країни ніколи не стануть країнами-гарантами безпеки, бо їм буде необхідно надавати Україні живу силу, а це буде пряма війна з мордором.

Боже ! Де взялися ці арахамії з подоляками-піздюками ? Це пряма зрада ваш лайновий план.

І який ще референдум стосовно НАТО під час війни ? Референдум під час війни проводити ЗАБОРОНЕНО ЗАКОНОМ !

І що робив у Туреччині О.Чалий ? Це політичний труп завжди виступав за нейтралітет. Що він в біса робив у Стамбулі ?

Ми повинні ставити фашистам лише ультиматум: або ви забираєтеся з України та забираєте усі свої війська з нашої теріторії, а також з окупованого Донбасу та Криму, або ми військовим шляхом звільняємо наші теріторії військовим шляхом та вбиваємо усіх нацистів нахуй. Ніяких копромісів з підорасами.

Яким би там не було НАТО, але у нас є закон і курс до НАТО і ЄС, і ми з цього шляху не звернемо !!!

Україну підтримують по усьому світу. Це просто неймовірно !!! Прикро, що відомість України стало завдяки війни :((( Увесь світ, окрім сателітів хуйла, об'єднався задля України. Увесь світ став синьо-жовтим !!!

І якже ця війна об'єднала Україну. Якже українці об'єдналися в єдине ціле. Кожен на своєму фронті робить своє:

  • волонтери роблять неможливе та дістають усі потрібні речі для фронту.

  • українки готують різноманітні смаколики для наших Героїв та волонтерів.

  • звичайні водії перевозять тисяч тон гуманітарної допомоги.

  • іноземний легіон у розмірі 15,000-20,000 допомагає Україні нищити русню.

  • бабусі банкою з огірками збиває БПЛА.

Також система Javelin та стінгерами валимо сотні танків русні. А як красиво падають літаки та гвинторили свинособак, що я не можу передати словами цю красу ;)))

А як працює наша артилерія ? Ідеально !

І там кацапня начеб-то виходить з Чорнобиля. Ну тепер у них тепер буде те, що їм побажала конотопська відьма одному з окупантів ;)))

І ми усі розуміємо, і це підтверджують британці, що мордва вже отримали наказ оточити увесь Донбас, і тому стратегічно не дати орді вийти з Ізюма і піти їм на Слав'янськ та Краматорськ.

Дуже важко усім українцям і Україні. Ніколи і ніхто не знає, коли закінчиться ця війна.

Але я знаю одне, що коли наші українці зупиняють голіруч танки мордви та виходить з синьо-жовтими прапорами в окупованих містах Херсонщині, Запоріжжя, а також у маленьких містах моєї Луганщині, то цей народ нікому не перемогти.

А що ж з позитиву за ці майже 36 днів ? Це геніальність та унікальність Чорнобаївки. І там рахунок поки що 12:0 :))))

Нарешті звільнені міста є - це Ірпінь та Тростянець.

Боротьба продовжується кожної години, кожної хвилини, кожної секунди. Ми не віддамо жодної міліметру української землі ! Кожна окупантська наволоч буде похована в українському чорноземі.

За кожного вбитого українця, або українки, ми вб'ємо 100 ординців.

А тепер стосовно того, що я йду назавжди з цього сайту, бо адміни одразу заблокують мене за цей блог та видалять його. Але єдини прохання - якщо банитимете то баньте не на 1 місяць, а до 2,100 року. Не будьте сцикунами.

Цікаво було тут мені перебувати 8,5 останніх років. А на цей сайт я потрапив зовсім випадково, коли шукав новини перед ЄВРО-2012, і знайшов цей сайт.

З цікавими людьми я тут познаймовися, як то покійний пан Олег з Вінниці, який часто приймав мене у своєму місті. Також з Алексом Ярославським, відомим українцем, який 30 років мешкає у Нью-Йорку, і лише завдяки якому я зміг 7 років відвідувати матчі Збірної України. І якого ніяких не хоче розблоковувати відвертий ненависник євреїв - один з адмінів, який усе ніяк не хочу розблокувати цього справжнього Патріота України. А також познайoмився з дуже доброю та позитивною людиною - з паном Анатолієм з Охтирки, з яким ми відвідували матчі Збірної кілька років поспіль. І який ледь живий вибрався з Охтирки зі своєю родиною. І особисто познайомився з Дмитром зі Львова, який постійно допомагав мені з квитками у 2014 році. Не меньш приємно було познайомитися з чарівною Русланою зі Львова, а також з веселим Валерієм з Одеси. А також знайомився з багатьма іншими цікавими людьми.

Було цікаво тут переживати та обговорювати матчі Збірної України та Динамо Київ.

Я тут пережив і відбір до ЧС-2014, на яких був присутній. А також обговорював про початок військової агресії проти України та Донбасу, і мого міста також, у 2014 році.

Пережив тут та публікував поїздки про усі домашні матчі відбору до ЄВРО-2016, коли під обстрілами та косими поглядами окупантів добирався на ці матчі у 2014-2015 роках.

Також зміг побувати у фан-зонах Києва та Львова під час матчів ЄВРО-2016, де насолодився перебуванням серед патріотів та усі свої емоції викладав сюди.

Також зміг віддвідати усі матчі відбору до ЧС-2018, які з великим азартом обговорював з цікавими людьми на цьому сайті.

Також зміг викласти свій репортаж про матч Лігі Нації Україна - Чехія у жовтні 2018.

А яким був феєричним для мене 2019 рік, де я відвідав усі домашні матчі Збірної України, у яких ми здобули усі перемоги і вийшли на ЄВРО-2020. І про ці матчі я зміг викладати свої репортажі зі Львова, а також Харкова та Києва.

І ось знов у 2021 році я повернувся на матчі Збірної, і відвідав матчі з діючами Чемпіонами Світу Францією, а також матч з Боснією у неймовірному Львові. І про усі ці матчі я міг розповідати на сторінках цього сайту.

Але політика сайту просто вбила мене. Я гадав, що після початку анексії Криму та війні на Донбасі, сайт негайно перейде на українську. Але цього не сталося....

І ось почалася Третя Світова 24 лютого 2022 року, де ракети падали і на адмінів цього сайту. І вони негайно повинні були перейти на українську. Але і це не було зроблино, бо радянщина у головах адмінів недає їм це зробити.

Що потрібно зробити, щоб ви перейшли на українську ? Щоб хуйло вдарив ядерною боєголовкою ?

Бо ви Олександр та Андрій - відверті колобаранти. Руцке язик зараз в усіх викликає рвотний рефлекс. Але ви продовжуєте вести свою політики ненависті до усього українського.

Тоді цей сайт йде слідом за руцке воєнним кораблем - нахуй !!!

Слава Україні !

Слава нації !

Слава ЗСУ !!!

І УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ У ЦІЙ ТРЕТІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ !!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2022, 02:30
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть