Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бійців батальйону “Айдар” не пустили на парад у Києві.

2014-08-24 19:53 Бійці батальйону “Айдар” на чолі з комбатом Сергієм Мельничуком сьогодні приїхали в Київ, де хотіли взяти ...

Бійці батальйону “Айдар” на чолі з комбатом Сергієм Мельничуком сьогодні приїхали в Київ, де хотіли взяти участь у військовому параді, проте туди їх не допустила міліція.

“Бійці батальйону “Айдар”, на чолі з комбатом Сергієм Мельничуком, сьогодні прибули до Києва для того, що б взяти участь в параді на честь Дня Незалежності.

Столична міліція зустріла Героїв непривітно і спробувала заарештувати “Айдарівців”, - повідомив зранку журналіст Всеволод Філімоненко.

“Менти не пустили на парад бійців батальйону "Айдар" на чолі з комбатом Мельничуком і заблокували автоморозилку з тілами бійців (киян і вінничан). Ще позавчора вони громили хвалену псковську десантуру, вчора ввечері вийшли із зони ведення бойових дій, вранці приїхали. Не пустили. А між тим, якщо хтось і гідний права почесно простувати по Майдану на День Незалежності, так це вони”, - написав у Facebook блогер Сергій Іванов.

П.С. І як на це реагувати? Я просто шокований! Бійці ПЕРЕДОВОЇ, а їх не пустили на парад. Чесне слово, щоб виграти цю війну, треба починати з Києва, з ВР і кабміну. http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?biytsiv_batalyonu_aydar_ne_pustili_na_parad_u_kiyevi_foto_video&objectId=477863

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.08.2014, 19:53
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Кальяри Фиорентина 2 : 3 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Ворскла - : - 24 мая 15:30
Чемпионат Италии Дженоа Болонья - : - 24 мая 21:45
Чемпионат Испании Жирона Гранада - : - 24 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть