Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мінськ-2. П - це перемога чи поразка?

2015-02-13 21:56 Мінські перемовини пройшли. Наше суспільство розділилось знову на 2 табори, одні говорять про здачу інтересів України, ...

Мінські перемовини пройшли. Наше суспільство розділилось знову на 2 табори, одні говорять про здачу інтересів України, інші про перемогу дипломатії в особі Порошенка. Як завжди правда завжди посередині. На мою думку наш президент очікував іншого (кращого) результату, так само як і ми, українці, а пуйло чекав гіршого.

.. Чому так сталось? Причина банальна,- Порошенко сів за стіл переговорів не з тими людьми і мова тут не про хутіна. Підозрюю, що під час перемовин, Олланд просто відстоював інтереси Франції (чхати їм на Україну), а Меркель зайняла мовчазну позицію. Хутін, звичайно це відчув і використав і тут треба надати належне Порошенку, він в такій ситуації не зрадив інтересам України і залишив козирі на майбутнє. Дуже показовими є фото з місця переговорів. На початку переговорів наш президент почувався впевнено (відчував підтримку), а під кінець,- він був відстороненим (реальність виявилась не такою оптимістичною). Який можна зробити висновок? Порошенку потрібно проявити ВОЛЮ, відмовитись від політики кумовських призначень, зібрати бойових офіцерів, які беруть участь в плануванні військових дій та призначити нового керівника ГШ, з-поміж цих бойових офіцерів. Що отримає Порошенко? Він отримає підтримку військових і не буде оглядатись на можливість отримати третій Майдан, а Україна в свою чергу отримає ВІРУ в ПЕРЕМОГУ. Акценти в переговорах треба ставити на інших учасників, - Великобританію, США, залучити до перемовин поляків та литовців, якщо такі будуть проходити без участі США. ВИМАГАТИ надати летальну зброю Україні і зміни системи моніторингу у зоні бойових дій, попросту замінити сліпих зрячими.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.02.2015, 21:56
DIARO
Автор:
(DIARO)
Статус:
Наставник (1012 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Барселона Валенсия 4 : 2 Закончился
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть