Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход
Evg1982
Имя:
Евгений Демченко
Статус:
Начинающий писатель (165 комментариев)
Зарегистрирован:
05.07.2011 19:05
Карма:
505
Топ-10 блогеров:
Да
  • Достижения:
    • 2

      Моя деградація.

      Evg1982 Евгений Демченко (Evg1982)

      04.03.2023, 20:36

      Стисло. В 90х роках, ще підлітком попав на матч зірок ДК-спартак. Після цього закохався у Динамо. Старався не пропускати жодного матчу: слідкував, вів статистику, вирізки із газет і журналів. Потім народився син. Як тільки підріс - зі мною на стадіо. Зі мною перед телевізором. Вболівав. Знав всіх футболістів. Потім 2014й. ходив на футбол рідше. Потім Суркіс в ОПЗЖ - і я перестаю ходити на стадіон. Вирішив, що не копійки не віднесу йому. Я не знаю, це добре чи погано і на скільки це патріотично по відношенню саме до Клубу. Потім деградація самої гри пішла геометричною прогресією. Почав пропускати трансляції. Читав тільки статистику матчу. На сьогодні: рік не дивився жодної гри, а мій син і жодного футболіста основного складу не назве. "Дякую" за це ватному менеджменту Клубу і його власнику. Дякую "факсу". Далі і зовсім перестану заглядати на сайт, щоб подивитися який був рахунок. Отака історія.

    • Шурік також совок?

      Evg1982 Евгений Демченко (Evg1982)

      25.06.2022, 11:53

      Я на цьому сайті майже від початку його створення. Ми колись мали зустрічі зі старого чата. Все змінюється, змінюються пріоритети, погляди. І тільки у Шуріка нічого не змінюється. Мова важлива. Мова на часі. Якщо сайт змінить мову - буде підтримка (принаймні від мене точно). А доки будуть "жовті" заголовки і мова орків - Шурік йде за рос кораблем. Вибачте, але реальність саме така.

    • 1

      Оцінка Суркісу у Верховній Раді

      Evg1982 Евгений Демченко (Evg1982)

      17.02.2021, 14:53

      Сьогодні ВР України прийняла постанову до річниці Революції Гідності. Пан Суркіс не те, щоб утримався, а проголосував червоною кнопкою. Знаю, що на Майдані були Ультрас і багато інших вболівальників Динамо. Як ви вважаєте, як ми маємо реагувати на ці прокремлівські голосування ?

    • 1

      Мастерство vs Работа тренера

      Evg1982 Евгений Демченко (Evg1982)

      02.11.2016, 09:35

      После последних неудач нашей Команды, задаюсь вопросом (и вам хочу задать) что является причиной провала в игре. Смотрю на приемы мяча, культуру паса и другие составляющие, которыми должен обладать профессиональный футболист, и диву дивуюсь! Мяч отскакивает на три метра при приеме, пасы в никуда, линии и т.д. Это те составляющие, которым учат в ДЮСШ. Неужели такие слабые исполнители? Тогда что они делают в Клубе. Или все таки, даже при таком наборе исполнителей, грамотный ГТ смог бы что-то слепить? Можно банально прессинговать, правильно размещаться на поле и открываться, страховать и выходить из под прессинга. Для этого есть теоретические занятия, которые проводит ТШ. Не так проводят?

    • 17

      Хачеріді розкритикував рішення Сьоміна (надеюсь не флуд)

      Evg1982 Евгений Демченко (Evg1982)

      02.12.2011, 15:28

      Перехід на гру у 5 захисників через заміну Шевченка на Алмейду коштував "Динамо" перемоги у вирішальній грі з англійським "Сток Сіті".

      Про це заявив захисник клубу Євген Хачеріді, повідомляє прес-служба киян.

      "Перший тайм провели добре. А після перерви дали можливість супернику "закидати" м'ячі в нашу штрафну, на високих нападників. Цю частину матчу ми повністю провалили", - визнав він.

      "Причина? Мені здається, не варто було випускати ще одного захисника. Потрібно було йти в атаку, створювати моменти і забивати другий м'яч. На цьому гра була б зроблена. Ми ж почали грати в ще більш оборонний футбол, дозволивши "Сток Сіті" зрівняти рахунок", - продовжив Євген.

      За його словами, фізично футболісти "Динамо" були готові добре і причина нічиєї не у втомі.

      "У першому таймі ми проводили швидкі атаки, добре контролювали м'яч. Англійці взагалі не знали, що на поле робити. А після перерви почали грати "на відбій", - згадує він.

      "Важко, звичайно, але, вважаю, ми з форвардами суперника впоралися. Шансів у них практично не було. В одному епізоді залишили Джонса неприкритим, він цим і скористався", - скаржиться Хачеріді.

      За його словами Юрій Сьомін сказав гравцям після матчу "спасибіс і більше нічого, всі мовчали.

      "Чи невдача в єврокубках може позначитися на становищі тренера? Це питання не до мене, задайте його Ігорю Михайловичу", - запропонував він.

      "Фани залишилися незадоволені нашою грою. У цьому сезоні у "Динамо" залишається один турнір - чемпіонат України. Будемо намагатися добре в ньому грати, набирати очки і намагатися втриматися на першому місці", - резюмував Хачеріді.

      Источник: http://www.champion.com.ua/football/2011/12/2/472213/

    • 2

      Вітаю всіх зі Святом!!!

      Evg1982 Евгений Демченко (Evg1982)

      14.10.2011, 11:46

      Міцні засмальцьовані руки

      і м'язи тверді, наче дуб!

      На білій, як день вишиванці

      Блещить український тризуб!

      В очах крижана недовіра,

      Як глобус блищить голова

      Давно не гуляла сокира

      По вулицях міста москва.

      Зі Святом Покрови і Українського Козацтва.

       

      СЛАВА УКРАЇНІ!!!!

    Пополнение счета
    1
    Сумма к оплате (грн):
    =
    (шурики)
    2
    Закрыть