Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коментатори на ТРК Україна

2016-06-13 15:16 Чесно кажучи учора, коли довідався, що коментуватиме гру нашої збірної успішний рибалка Віктор Вацко, людина, як ...

Чесно кажучи учора, коли довідався, що коментуватиме гру нашої збірної успішний рибалка Віктор Вацко, людина, як він каже "з жовто-синім серцем", засподівався, що хоча би цей не буде настільки заангажований дєнісовим, й у коментаторстві на всю Україну, буде відстежувати події на полі, а не вести проахметівську пропаганду.

Але де там. Тільки-но просвистів на початок гри Аткінсон, як Вацко почав хвалити Коваленка, як майбутню суперзірку нашого футболу. Можливо воно так і буде, але якось трохи огидно, оскільки гра вже почалася, а Вацко все хвалив і хвалив тезку, пропускаючи події на полі. Потім у другому таймі коли пятов нарешті вдало відбив пару мячів, став констатувати факт, що воротар Шахтаря є не більше не менше разом з Нойєром одним з кращих у світі. І тут раптом після здається кутового, П'ятов промахнувся мимо м'яча, й лише випадково німці не забили знову - вдало вибив головою Шевчук. А Вацко все хавалить й хвалить Пятова. Наче й не було гри з румунами не так давно. Коротше кажучи, у коментаторстві людей на ТРК Україна вгадуються очевидні темники: підносит иуспіхи конкретних гравців, й замовчувати а той тролити гравців інших, некозирних клубів. Наприклад як нещодавно під час товарняка Ярмоленка за удар "по-горобцях". Навіть така, здвалося би об'єднуюча націю подія як Євро, виходить нічому не вчить ахметівців, які й тут намагаються зкаламутити воду у власних (власника) інтересах.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2016, 15:16
13.06.2016, 15:16
241876 4 ste60, anatolbil8, Owler, ATO1927
GarryKot
Автор:
(GarryKot)
Статус:
Эксперт (9660 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть