Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко про матч Австрія - Україна

2021-06-21 21:47 Давно чекав на нашу збірну на великому турнірі, останні два Євро з групи ми не виходили, ...

Давно чекав на нашу збірну на великому турнірі, останні два Євро з групи ми не виходили, тому був шанс, що цього разу ми не впадемо лицем у калюжу, а покажемо гідну гру. Тим паче, нам дісталася далеко не "група смерті", як Угорщині зараз чи Україні в 2012. Але... Відбувся наш третій матч на цьому Євро, після нього розумієш, що Північна Македонія - це був, напевно, наш максимум.

Востаннє такі паскудні емоції після гри збірної були після Казахстану (1:1) плюс можна згадати поразку від Мальти (0:1). Бущан - молодець, ефектний сейв, але на цьому позитив закінчується. Матвієнко - ніби й не погано, але й не добре. Забарний - старався, але гол в тому числі і на його совісті. Миколенко - забігав, непогано пресингував, сьогодні грав явно краще, ніж у попередніх двох іграх, але цього недостатньо. Караваєв - витратив багато сил, проте не найкращий його матч, загострення, яке могло бути, від нього, на жаль, не було. Сидорчук - допомагав центральним захисникам, але разом із партнерами по півзахисту матч провалили. Шапаренко - старався, завдав хорошого удару в площину (здається, єдиний удар в площину воріт Австрії), на фоні Зінченка та Маліновського виглядав непогано. Зінченко - повністю провалив гру, паси йшли в нікуди, провалював позицію, навчився лише пихати партнерам і розказувати, як варто грати. На жаль, наш голденбой недоторканний на полі. Може, тому так і грає, бо в Мансіті за такий рівень він вже б основи не бачив. Маліновський - іще одна наша "зірочка", яка "обі.ралася на цьому Євро, дякуємо йому на втрату м'яча, що призвела до результативного кутового у виконанні Австрії. Що ж, зате вміє впевнено йти бити пенальті, але забивати їх не навчився. Ярмоленко - гра не пішла, один-в-один обіграти не міг, тягнув із ударом, але хоча би старався на фоні піжонів... Яремчук - усю гру програвав єдиноборства австрійцям, наприкінці матчу наш жартівник завдав одного удару в бік воріт, цього для перемоги в ЛЧ замало (якщо розумієте, що я маю на увазі). Циганков - вийшов на заміну і нічого особливого не зробив. Марлос і Бесєдін - матч для статистики, не більше. Відверто кажучи, матч провалено. Можливо, і весь чемпіонат. Ми не можемо якісно оборонятися при стандартах біля наших воріт. Збої дає наша гра в пас, яку так нахвалював Шевченко, особливо, коли намагаємося вийти з-під пресингу, але вийти не можемо. "Чудові" Зінченко та Маліновський вс.раються в елементарних ситуаціях. Якась вкрай боязка гра, без моментів, без жаги йти вперед. Ганьба. Шева, дякуємо за перемоги над Іспанією та Португалією, але пора, мабуть, іти. Блювати хочеться від такої гри, як нині.

П.С. Окрема вдячність вболівальникам, які витратили час і кошти, приїхали до Румунії та підтримували нашу команду. Але команди в нас нема, а те, що називаємо збірною, далеко не дотягує до рівня вболівальників.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.06.2021, 21:47
Gumeniuk
Автор:
(Gumeniuk)
Статус:
Опытный писатель (426 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть