Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Неофіційний Кубок Володарів Кубків 2011/2012 рр. - кобальтовий колір перемоги

2018-08-19 19:12 _Сезон, напередодні Євро в Польщі та Україні, ознаменувався втіленням мрії Романа Абрамовича: його «Челсі» після невдалих ... Неофіційний Кубок Володарів Кубків 2011/2012 рр. - кобальтовий колір перемоги

_Сезон, напередодні Євро в Польщі та Україні, ознаменувався втіленням мрії Романа Абрамовича: його «Челсі» після невдалих спроб Моурінью, Гранта та Сколарі, здобуло трофей Ліги Чемпіонів під керівництвом «випадкового» Роберто Ді Маттео. А в Лізі Європи через 2 роки, знову тріумфував мадридський «Атлетико».

_ __

Попередні частини - в моєму блозі


Проте «матрасники» не можуть претендувати на титул неофіційного володар Кубку Кубків того сезону, як і їх візаві по фіналу із «Атлетіка», оскільки в тому сезоні, жодна з атлетичних команд не дійшла до фіналу Копа Дель Рей, як і «Валенсія», яка стала суперником «Атлетіко» у півфіналі. Баскам з «Атлетіка» ж протистояв португальський «Спортінг», котрий грав у Лізі Європи лише як бронзовий призер «Прімейри».

На стадії однієї четвертої фіналісти зійшлися із двома німецькими клубами: мадридці пройшли «Ганновер», який у попередньому сезоні грав в єврокубках через четверте місце в Бундеслізі, яке тоді давало лише путівку до Ліги Європи, а от гельзенкірхенський «Шальке 04», який виявився безуспішним проти клубу з Більбао, в попередньому сезоні посів провальне 13 місце в першості, але став володарем Кубку Німеччини і тому, стає неофіційним володарем Кубку Кубків 2012 р.

Та команда «Шальке», як і всі попередні і наступні, мала досить цікавий склад, якому, проте, бракувало стабільності, щоб добитися більш вагомих результатів за національний кубок. Ворота команди в Лізі Європи того сезону, найчастіше захищав Тімо Хільденбранд (7 матчів за збірну), відомий своєю «сухою» серією в складі «Штутгарту» у 2003 р., якого підміняв у рамці Ларс Уннершталь – перший номер «кобальтових» того сезону, який так і не заграв на високому рівні.

У захисті справа діяв чемпіон світу 2014 р. Бенедикт Хьоведес (44 матчі, 2 голи за Бундестім), який цього сезону невдало пограв в оренді в «Ювентусі» та пропускаєм Мундіаль. Бенедикта підміняв японець і багаторічний основний Японії Ацуто Ушіда (71 матч, 2 голи збірну). На протилежному фланзі захисту грав австрієць Крістіан Фукс (78 матчів, 1 гол за Австрію), який був основним гравцем вже легендарного чемпіонського «Лестера» сезону 2015/16 рр. Пару центральних захисників складали грек Киріакос Пападопулос (29 матчів, 4 голи за Грецію), який пізніше виступав в Німеччині в складі «Баєру», «Ляйпцігу» та «Гамбургу», та камерунець Жоель Матіп (27 матчів, 1 гол за Камерун) який зараз виступає ща «Ліверпуль». В півзахисту діяла зв’язка з тоді молодого та перспективного Льюїса Холтбі, який так і не реалізував себе на серйозному рівні (3 матчі за Німеччину) та Юліана Дракслера (43 матчі, 6 голів за Бундестім), котрий зараз виблискує за ПСЖ.

Попереду в нападі діяло тріо з легендарного Рауля Гонзалеса (102 матчі, 44 голи), голландець Клаас-Ян Хунтелаар (76 матчів, 42 голи за «помаранчевих») та екс-«гірняк» румун Чіпріан Маріка (69 матчів, 25 голів в футболці Румунії. Їх підміняв перуанець і чинний чемпіон Росії в складі «Локомотиву» Джеферсон Фарфан (82 матчі, 25 голів за Перу).

Тренував команду в тому сезоні легендарний для «Шальке 04» бельгієць Хууб Стевенс, який успішно тренував команду у 1996-2002 рр., а в тому сезоні підхопив команду після відставки Ральфа Рангніка.

«Шальке04» 2011/2012 (орієнтовний склад)


Тімо ХІЛЬДЕНБРАНД (Ларс УННЕРШТАЛЬ) – Бенедикт ХЬОВЕДЕС (Ацудо УШІТА), Киріакос ПАПАДОПУЛОС, Жоель МАТІП, Крістіан ФУКС – Марко ГЕГЕР, Юліан ДРАКСЛЕР, Льюїс ХОЛТБІ – РАУЛЬ Гонзалес, Клаас-Ян ХУНТЕЛААР, Чіпріан МАРІКА (Джеферсон ФАРФАН)

Цікавий факт


З того складу «Шальке04» на цьогорічному Чемпіонаті світу зіграли лише Юліан Дракслер та Джеферсон Фарфан

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2018, 19:12
19.08.2018, 19:12
306573 1 auto-alex52
Korwin777
Автор:
(Korwin777)
Статус:
Читатель (30 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 4

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть