Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шанси-2016

2014-11-18 13:07 Ну, і як вам Збірна? Багато хто з вас думав по ходу останнього матчу, де завалявся ...

Ну, і як вам Збірна? Багато хто з вас думав по ходу останнього матчу, де завалявся валідол?) Отож бо. А це лише Люксембург. Далі конкістадори...

Проте, все у наших руках! Давайте спробуємо спрогнозувати шанси нашої збірної. Почнемо з підрахунку максимально можливих очок. Отже: Залишається 3 виїзні матчі, 3 домашні.

На що можна сподіватися з іспанцями 27 березня? На моє переконання, потрібно ставити 2 автобуси. Грати тупо на відбій. Можливо навіть пожертвувати нашими крилами (Ярмоленко і Коноплянка) і замість них поставити тих, хто буде якісніше відпрацьовувати у захисті. Наприклад - Зозуля і Морозюк відповідно. Бультер'єрські якості Зозулі всі знають, Морозюк у Металургу й так грає у захисті. Має грати Рибалка, Сидорчук і Гармаш (сподіваюся, форму встигне набрати). Щодо Тимощука. Його досвід буде корисним, він уміє боротися, але дуже сумніваюся у його швидкості. Край захисту - Федецький та Шевчук (альтернатива - Макаренко, але Шевчук здається надійнішим саме у захисті). Центр - Хачеріді та ... А ось тут - дилема. Кучер - надто схильний до паніки. Ракицький - no comments. Є Ордець, Вернидуб (у матчі з Литвою перевіримо). Був би наш ГТ не таким консервативним, можна було б спробувати поставити Бурду. Глибоко переконаний, що цей гравець має стійку психіку і вміє справлятися з тиском. Боєць, що краще помре, аніж програє дуель. Для такого характеру матчу його якості найбільше підходять. Третій ЦП - Олійник (сподобався на цій позиції, сьогодні ще раз перевіримо). Нападник - Кравець. Грати з дуже високим пресингом і всією командою повертатися назад, сідаючи усім складом на свою половину поля. За нічийного рахунку на останні 25 хв матчу випускати Ярмоленко і Коноплянку для спроби втекти у контратаку. Отже, задача мінімум - 0:0. Спроба зачепитися за 0:1. Це єдиний матч навесні, тому сили в ньому можна залишити усі. Далі 14 червня Люксембург вдома - питання лише у кількості голів. Впевнений, жодного моменту біля наших воріт допущено вже не буде. Далі 5 вересня вдома Білорусь. За нашої підтримки маємо виносити їх з великим рахунком. Що важливо, в цей же день грають Іспанія і Словакія. Ставлю на Іспанію. Далі 8 вересня Словакія на виїзді. Словаки будуть дуже виснажені. Ми - значно менше (лідерам можна дати відпочити у попередній грі). Тактику на цей матч думаю ще зарано вигадувати. Але перемога має бути 2:0 (аби розраховувати на вище місце у разі рівності очок). Далі 9 жовтня виїзд до Македонії. Питання знову має бути у кількості забитих м'ячів при 0 пропущених. Остання гра відбору вдома з Іспанією. На цей момент у нас буде 22 очка (якщо з Іспанією були нічия), у Іспанії - 22. Або у нас 24, у Іспанії 21. У Словаків - 21. Але у Словаків точно буде 24, бо матч з Люксембургом. Таким чином нас влаштовує нічия. Але, враховуючи досвід з Французами, маємо зіграти так само, як у першому матчі з Іспанією. У разі перемоги - 1 місце у групі, нічия - 2 місце. Ще один варіант виходу напряму - найкраще 3-є місце з усіх груп. За умови, що обидва матчі з Іспанією зіграємо у нічию і виграємо у Словакії, можемо набрати 17 очок (нагадаю, що при підрахунку не враховуються матчі з останньою командою групи). Проаналізувавши інші групи, можна зробити висновок, що ми станемо найкращою командою серед 3-х місць. Ваші думки, панове?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.11.2014, 13:07
18.11.2014, 13:07
193223 1 BruceWillis
Luigi_Vampa
Автор:
(Luigi_Vampa)
Статус:
Начинающий писатель (88 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть