Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Результат досягнуто

2012-08-30 00:13 Щирі вітання всім болільникам найкращоі в світі команди! Пишу після інтерв'ю президента Динамо. Цілком його підтримую. ...

Щирі вітання всім болільникам найкращоі в світі команди! Пишу після інтерв'ю президента Динамо. Цілком його підтримую. На даному етапі був потрібний результат і він зроблений! Дякувати гравцям команди які витримали психологічно і не зламалися до кінця. Я щасливий, що команда пройшла ці найважчі два раунду не з найгіршими командами Європи.

Мені не сподобалися більшість коментарів після матчу в яких більшість болільників журять команду і тренера. А тренер сказав - порадіємо сьогодні, а завтра будемо розбирати гру. За кордоном тональність коментарів уболівальників  у переважній більшості завжди доброзичлива для улюбленоі команди. А в нас іноді противник читати. Немає у нас тієї культуривболівання. Виграли на виїзді УРА, Сьоміну все прощаємо, програли вдома але вийшли в Лігу - Сьоміну бездар. Давайте радіти і підтримувати наше ДИНАМО, а команда хай відчуває цю постійну підтримку - як кажуть - і в радості, і в горі. Бо це наше Динамо, і я не хочу щоб його болільники писали такі неприємні речі. З нетерпінням чекаю жеребкування. І хай нам попадеться Спартак. Щастя і здоров'я всім!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.08.2012, 00:13
30.08.2012, 00:13
113160 2 pavel58, ShadeAlix
Malyi61
Автор:
(Malyi61)
Статус:
Начинающий писатель (105 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть