Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ярмоленко: Я не хочу йти з "Динамо"

2012-04-01 02:37 Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко, який пропускає матч з "Чорноморцем" через перебір жовтих карток, поспілкувався з уболівальниками ...

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко, який пропускає матч з "Чорноморцем" через перебір жовтих карток, поспілкувався з уболівальниками та журналістами.

- Андрію, ви забили найшвидший гол в історії національної збірної України, відзначившись в поєдинку проти Уругваю вже на 15-й секунді. Що допомогло цього домогтися?


- Нам завжди кажуть, що треба боротися з першої і до останньої хвилини. У зустрічі з південноамериканцями вдалося виконати завдання тренера - забити швидкий м'яч.

- Чого чекаєте від Євро-2012?

- Чесно кажучи, на чемпіонат Європи чекаю з нетерпінням. Запевняю вас, що національна команда зробить все, що в її силах, щоб домогтися максимального результату. Сподіваюся, я також буду включений в список гравців, яких тренерський штаб збірної викличе для участі в першості континенту.

- Не вважаєте, що напередодні чемпіонату Європи треба себе поберегти?

- Навіть не думав над цим. Перед "Динамо" стоїть серйозне завдання - завоювати "золото" чемпіонату України, і кожен футболіст прагне віддати всі сили заради цієї мети. Я не виняток.

- Товариський матч української збірної з Німеччиною вселив оптимізм. Що думаєте з приводу можливого фіналу Євро між Україною і бундестімом?

- Намагаюся не заглядати вперед. Завдання потрібно вирішувати в міру їх надходження. Найголовніше для нас - вийти з групи.

- Раніше ЗМІ повідомляли, що вами цікавилися топ-клуби Європи. Не плануєте в найближчому майбутньому змінити "Динамо" на іншу команду?

- Знаю про це стільки ж, скільки і ви. Читав дещо в Інтернеті, але крім чуток нічого конкретного щодо цього повідомити не можу. До того ж я люблю "Динамо" і нікуди не хочу йти.

- Вам би хотілося зіграти разом з  Роналду в одній команді чи краще було б отримати португальця в суперники?

- Скажу так: було б непогано зіграти з ним в одній команді.

Джерело: 
championat.com 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.04.2012, 02:37
Sergey15
Автор:
(Sergey15)
Статус:
Эксперт (9209 комментариев)
Подписчиков:
10
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Алавес Хетафе 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины ЛНЗ Заря - : - 19 мая 13:00
Чемпионат Италии Сассуоло Кальяри - : - 19 мая 13:30
Чемпионат Украины Минай Колос - : - 19 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть